Glavni Životinje

Tko je izliječio alergije, alergijski rinitis?

Dijagnosticirani (položeni testovi, testovi itd.) Alergija na kućanstvo plus cvjetanje žitarica u svibnju itd. Pojavljuje se u oticanju nosa, otežanom disanju, zatim drugoj nosnici.
Možda netko ima pozitivnu priču - kako se riješiti te pošasti? Ili se barem dugo osloboditi?
Homeopata, ASIT-terapija, klasično liječenje, novi lijekovi, alternativna medicina? Zanima me sve.
P.s. Alergolog je imao, ali želim čuti više o vašim mišljenjima!
Hvala na odgovorima.

Spašen sam simptomima. Imam ambroziju. Općenito, nije u potpunosti shvaćeno zašto takva reakcija tijela, razlog može biti hormonalni i gastrointestinalni trakt, itd. Itd. loše ne svake godine. Jednom loše Kapets, a sljedeće godine možda neće biti nikakvih reakcija. Usput, nisam imao nikakvih reakcija prije vjenčanja! Pitam se zašto..

Dakle, mali nije imao ništa, ali ovdje imate alergiju, i gotovo sve osim ambrozije. Čini se da je došlo do neke vrste neuspjeha u tijelu ((((((

Mumiyo je snažan tretman za alergiju +. Mumiye brzo oslobađa oticanje sluznice grla. No, kako bi se učvrstio pozitivan učinak, potrebno je proći liječenje najmanje 20 dana.

Sljedeći recept za kuhanje mumije + alergije.
Pripremite otopinu: 1 g na 1 litru tople vode (dobra mumija se odmah otapa bez znakova zamućenja). Prihvatiti iznutra jednom dnevno - ujutro. Djeca do 3 godine - 50 ml, 4-7 godina, 70 ml, od 8 do 100 ml. rješenje.
Imajte na umu da mumija ima diuretik i slabi učinak.
Ukupno je potrebno provesti od 1 do 3 ciklusa liječenja, ovisno o obliku bolesti. Tijek liječenja se nastavlja do 28 dana s pauzom od 10 dana.

Lijek za rinitis Tafen nazal - pregled

Stvarna pomoć kod alergijskog rinitisa!

Za početak, to se jednom probudilo s začepljenim nosom. Do sredine dana pustite. Sutradan se sve ponovno dogodilo. A onda je nos bio punjen cijeli dan. Tada sam sve okrivio na hladnoću, nisam mogao ni razmišljati o alergijama, gdje bih mogao to dobiti?)))) Vrijeme je prolazilo, tjedan, dva, i nos mi je još uvijek bio pun. "Nešto se hladno povuklo" - pomislio sam. Ona se popela na Internet (dobro, kako bi to moglo biti bez njega?))), Čitanje, misao, korelacija. Izgleda kao alergija. Kada je postalo nemoguće disati kroz nos, kupio sam antihistaminske tablete. Pomogli su. Nos nije disao potpuno, ali je barem nestao osjećaj otečenog nosa. Svakodnevno sam vidio pilule, inače je to bilo nemoguće. Potpisao sam liječnika, potvrdio alergijski rinitis. I ovdje mi liječnik kaže: "Da biste od vas napravili test krvi na alergene, ne trebate uzimati pilule najmanje tri dana." Oh.. Kako to? Kako ne piti tablete? Ne mogu bez njih. Ni disati pravilno niti jesti. No, liječnik ga je uvjerio, rekao: "Kupite Tafen Nazal, počnite ga koristiti prvo s tabletama, jer Tafen ima kumulativni učinak, a zatim prestajte piti pilule i nakon tri ili četiri dana dođite k nama."

Došla je kući, kupila sprej Tafen Nazal. Da budem iskren, prvo sam imao paniku - pa sam se bojao da ne pijem antihistaminske tablete. Ali to je potrebno, potrebno je. Dan upotrebe Tafena je prošao - nisam primijetio učinak, prošla su dva dana - bolje, ali ipak je nos malo napunjen. Od trećeg dana postalo je lakše disati, a ja nekoliko dana nisam pio tablete, a nos mi je disao! Zapravo disanje! Besplatno i jednostavno! I gle! Počeo sam opet mirisati!))) Otišao sam u bolnicu, darovao krv za alergene, zahvalio liječniku na propisivanju Tafena. To ljeto, ovaj sprej za mene bio je bez pretjerivanja otkrića i spasenja. Tiho sam izašla na ulicu, otišla do rijeke s djecom, bila sam sretna zbog ljeta i poljskog cvijeća! Tada sam pomislio: "Koliko je malo potrebno za sreću!" Da slobodno dišemo kroz nos - za mene je to bila prava sreća! Tko pati od alergijskog rinitisa, shvatit će me.

A moja djevojka uz pomoć Tafena riješila se ovisnosti o naftizinu.

Alergijski rinitis pati

Alergijski rinitis pati

Julia R ”05 ruj 2012, 16:40

Re: Bolesti alergijskog rinitisa

Natalia »06 ruj 2012, 01:23

Re: Bolesti alergijskog rinitisa

cakura1 »6. ruj 2012. u 11:26

Re: Bolesti alergijskog rinitisa

Irina M »6. ruj 2012. u 21:41

Re: Bolesti alergijskog rinitisa

Wasp »6. ruj 2012. 22:23

Re: Bolesti alergijskog rinitisa

Veronika »06 ruj 2012, 10:56

Re: Bolesti alergijskog rinitisa

Natalia »7. ruj 2012, 02:28

Re: Bolesti alergijskog rinitisa

maxxx89 »7. ruj 2012., 12:15

Re: Bolesti alergijskog rinitisa

Natalia LG »08 ruj 2012, 01:03

Re: Bolesti alergijskog rinitisa

Natalia ”09 ruj 2012, 03:30

Liječenje alergijskim rinitisom folk lijekovi recenzije koji se oporavio

Alergijski rinitis - najteži u liječenju narodnih lijekova. Ako je samo zato što se ne može izliječiti, sve dok osoba koja je nevoljko prisiljena na kontakt s alergenom. I bilo koji narodni lijekovi za alergijski rinitis dopustiti samo do određene mjere i za kratko vrijeme da razriješi svoje simptome.

Važno je da potpuno izliječite alergijski rinitis može i treba općenito biti bez lijekova i bilo kakvih sredstava, ali samo uz pomoć mjera usmjerenih na uklanjanje pacijentovog kontakta s alergenima.

Nema drugih tradicionalnih metoda liječenja: ako tijelo kao odgovor na gutanje alergena u nosu počinje ispuštati bale u velikim količinama, možete zaustaviti taj proces samo s jakim lijekovima, a onda samo za vrijeme trajanja određenog lijeka. A s obzirom na nuspojave istih antihistaminika i kortikosteroidnih lijekova (zbog kojih su, usput rečeno, zabranjene za trudnice i djecu), najbolje je izbjegavati njihovu upotrebu.

Stoga je jedini način liječenja alergijskog rinitisa folk lijekovi za ublažavanje stanja pacijenta i uklanjanje alergena što je brže moguće. Kako to učiniti?

Vlažite nos

To se može činiti besmislenim s obzirom na obilje bala, koji se oslobađa tijekom alergijskog rinitisa, ali je potrebno da se nos vlaži kako bi se:

  1. Spriječiti sušenje bala koje se može pojaviti ljeti zbog topline, a zimi zbog suhog i toplog zraka u zatvorenom prostoru;
  2. Isprati sluz koja se nakuplja u stražnjim nosnim kanalima kako bi se spriječilo začepljenje slušnih cijevi.

I općenito, s čestim puhanjem sluznice lako se isušuje, a kasnije se sva zadovoljstva alergijskog rinitisa pričvršćuju na kore u nosu i pukotine s krvarenjem.

Isperite nos jednostavnim čajnikom

Najpoznatiji narodni lijek za hidratiziranje nosa - slane vode. Da biste ga pripremili, uzmite žličicu soli i otopite u litri prokuhane vode. Zatim, s ovom otopinom, svaku nosnicu ili usađujete 2-3 kapi svakih pola sata ili sat, ili se nos pere, ulijevši otopinu u jednu nosnicu dok ne protječe iz druge ili iz usta. Pranje treba ponavljati svaka 2-3 sata.

Zakopajte nos kad nema osjećaja nakupljanja bala na vrhu grla. Ako se pojavi takav osjećaj, trebate pranje.

Mrtve morske soli - oni koji žele egzotično osloboditi od hladnoće mogu ih koristiti za pripremu rješenja

Ukapavanje se može zamijeniti prskanjem sluznice istom otopinom soli, ali iz boce sa sprej bocom. Ovaj tretman je lakši i malo učinkovitiji od ukapavanja.

Udisanje otopine sode ili mineralne vode također će pomoći u poboljšanju stanja sluznice nosa. Važno je u tu svrhu koristiti inhalator (ali ne i jedan ultrazvučni!) I samu otopinu koja se koristi na temperaturi ljudskog tijela. Udisanje pare može pridonijeti razvoju edema.

Normalizirati životne uvjete za pacijenta

Najmanje alergijskog rinitisa očituje se pri normalnoj sobnoj temperaturi od + 21 ° C i vlažnosti zraka od oko 65-75%. Stoga je zadaća pacijenta ili onih koji ga skrbe da osiguraju takve uvjete u prostoriji u kojoj osoba s alergijskim rinitisom provodi većinu vremena i spava. Za to trebate:

  1. Zimi redovito provjetravajte prostoriju i pratite temperaturu u njoj, sprječavajući je da se podigne više od 24-25 ° C;
  2. Koristite tradicionalne metode ovlaživanja zraka u prostoriji: rasporedite plastične boce napunjene vodom u radijatoru i pokrijte baterije mokrim ručnicima.

Otvoreni prozor je najbolji način za kontrolu unutarnje temperature.

Također je izuzetno korisno podići uzglavlje za 15-20 °. Zbog toga će se tijekom spavanja smanjiti navala krvi u glavu, što će olakšati pojavu prehlade.

Izolirajte sluznicu nosa kod pacijenta s alergenom

Za rješavanje ovog problema prikladni su različiti narodni lijekovi. Alergijski rinitis pri njihovom korištenju neće nestati, nego će teći u blažem, ponekad - gotovo nevidljivom obliku.

Najlakši način je da nosite vlažni povoj od pamučne gaze. To nije vrlo zgodan, ali pouzdan.

Često se u tu svrhu koriste eterična ulja protiv alergijskog rinitisa, koji omotava sluznicu i sprječava da alergen dođe do nje. Ali kada reagiraju na biljne sastojke, sama ulja mogu postati sekundarni uzrok alergijskog rinitisa. Stoga, za ubacivanje u nos obično se koriste ulja otopine vitamina E ili A, po mogućnosti one koje se dobivaju na bazi sojinog ulja, rijetko uzrokuju alergije.

“Pokušao sam liječiti alergijski rinitis narodnim lijekovima, ali nisam uspio. Najprije su jela i breskva kapale, a zatim su pravile kapi s vitaminima, ali je učinak bio nula. Nabijam nos na topolovom dlaku, a dok leti, uvijek idem s bradavicama i crvenim očima. Jedino vrijeme bilo je lako kada smo početkom ljeta poletjeli u Norvešku i sigurno sam propustila alergijsko razdoblje. Tada liječenje nije bilo ni potrebno. "

Sva ta sredstva i mjere treba smatrati samo privremenim, jer ne daju izražen i trajan učinak. Svrha njihovog korištenja je omogućiti pacijentu da se osjeća normalno dok se ne ispostavi...

Izračunajte alergen i uklonite ga

Životinjska dlaka je čest i vrlo jak alergen.

To je najteži, ali glavni zadatak u liječenju alergijskog rinitisa.

Tradicionalno, rješava se u bolnici uzimanjem uzoraka kože. U isto vrijeme, male količine najčešćih alergena primjenjuju se na kožu pacijenta u različitim područjima, a prisutnošću reakcije, onom na koju se detektira osjetljivost.

Kod kuće, to se ne može učiniti, pa ovdje su metode eliminacije. Da bi se to postiglo, pacijent je svakodnevno zaštićen od djelovanja određenog alergena. Na primjer, najčešće uzrokovane alergijama:

  1. Ljeti pelud, stabla i suhu travu;
  2. Dlaka za kućne ljubimce i perje ptica (uključujući i dolje u jastucima);
  3. Prašina i kreda (potonje je vrlo važno za učitelje ili učenike i studente);

Zbog alergije na kredu, mnogi učenici i učenici moraju preskočiti nastavu.

  • Kućna prašina;
  • Izlučevine insekata i grinja, ostaci njihovih pokrivača;
  • Razni lijekovi.
  • Za izračun alergena svaki dan (i za pouzdanost, dva ili tri dana), pacijent je izoliran od jednog od njih. Ako se tijekom dana povuku simptomi alergijskog rinitisa, tada ga uzrokuje taj odsutni alergen.

    Nekoliko korisnih savjeta:

    1. Uklonite potrebu za onim alergenima koji padaju iz okolnog zraka u nos. Izlučivanje helminta u tijelu ili hrani također može uzrokovati alergije, ali se manifestira osipom kože i drugim simptomima, ali ne i prehladom.
    2. U slučaju alergijskog rinitisa, preporučljivo je ukloniti sve tepihe i šetnice iz kuće, kako bi oprali posteljinu;
    3. Jastuke s dolje treba zamijeniti barem neko vrijeme sintetičkim. Ako olakšanje nije došlo - dolje se može vratiti;

    Ako ste alergični na jastuke s prirodnim punilima, bolje ih je zamijeniti sintetičkim.

  • Za jedan dan, pacijent uopće ne bi trebao izlaziti i objesiti vlažne pokrivače na prozorima i prozorima u kući kako bi se spriječilo da pelud i topola uđu u sobu;
  • Naprotiv, za jedan dan pacijent uopće ne smije ući u sobu. U idealnom slučaju - ići u šumu ili u planine, gdje je zrak čišći nego u gradu.
  • Ako sve ove mjere ne pomognu, vrijedi otići u bolnicu i uzeti uzorke. Brz je, jeftin i vrlo pouzdan.

    Nakon što je alergen identificiran, dovoljno je pronaći način da se pacijent potpuno izolira od njega. Ovaj zadatak, usput, može biti težak:

      U slučaju alergije na peludnu groznicu i pelud, treba ili hodati u vlažnom zavoju s gazom ili privremeno napustiti regiju u kojoj cvatu biljke;

    Cvjetanje topole - prava katastrofa za osobe s alergijama

  • Ne dopustite da kućni ljubimci spavaju u istoj sobi s pacijentom, izvadite kaveze s pticama na balkonu. Ako se alergijski rinitis razvije samo tijekom trudnoće, životinje se mogu vezati za rođake i prijatelje neko vrijeme;
  • Uz profesionalnu glavobolju - alergije na tvari koje se oslobađaju u tehnološkim procesima ili u radnim prostorijama - morate promijeniti posao. Ili odrasti na ljestvici za karijeru kako bi se preselio iz proizvodnih pogona u udobne urede.
  • Sve. Nikakvi drugi narodni lijekovi za alergijski rinitis kao što su inhalacije s krumpirom, biljni i mekinje za doručak neće pomoći pacijentu.

    Ambrozija - izvor jakih alergena

    Što ne raditi kada je alergijski rinitis

    Postoji čitav niz pogrešaka koje se pridržavaju mnogi alergičari, slijedeći upute tradicionalnih iscjelitelja. Ponekad takav tretman alergijskog rinitisa narodnih lijekova može znatno otežati tijek bolesti.

    Dakle, kada alergijski rinitis ne može:

      Koristite u bilo kojem obliku trave i biljnog bilja. Inhalacije, biljni čajevi, biljni čajevi - sve to može ozbiljno pogoršati simptome alergijskog rinitisa;

    Biljni lijekovi za alergijski rinitis ne mogu se koristiti

  • Za zagrijavanje nosa - zbog toga se šire krvne žile i bez toga oteklina se povećava. Ako tijekom normalnog alergijskog rinitisa postoje bale, ali nos obično ne popušta, tada se može postići zagrijavanje;
  • Ubacivanje biljnih sokova u nos ili podmazivanje sluznice pomastima na bazi meda i mumije - takve mjere su beskorisne, a sam pacijent može biti alergičan na sredstva.
  • Alergijski rinitis nije toliko opasan kao što njegovo liječenje može biti štetno. Budite oprezni i razboriti pri odabiru narodnih lijekova za ovu bolest!

    Pročitajte više:

    • Koja djelotvorna sredstva postoje za borbu protiv alergijskog rinitisa?
    • Kako liječiti alergijski rinitis?
    • Kako razlikovati alergijski rinitis od zaraznih?
    • Koji su razlozi za alergijski rinitis?

    Video: Metode liječenja alergijskog rinitisa

    Prije liječenja kroničnog rinitisa s narodnim lijekovima, potrebno je odrediti što točnije vrstu same rinitisa i razloge zašto...

    Učinkovito liječenje rinitisa narodnih lijekova brzo se može provesti samo u slučajevima gdje je bolest uzrokovana alergijama ili p...

    Nosna kongestija bez rinitisa može se liječiti narodnim lijekovima, ali treba imati na umu da u mnogim slučajevima ovaj uvjet nastaje iz razloga...

    Alergijski rinitis može dovesti do potpunog iscrpljivanja svakoga. Stalno kihanje, uporna nazalna kongestija, svrab, promjena u vlastitom govoru zbog jakog otoka nazofarinksa. Doista, postoji vrlo malo užitka i sasvim je razumljivo zašto pacijenti traže bilo koju metodu, samo ako bi to pomoglo u razmišljanju o sljedećem alergijskom napadu. Prvo što se približe, i mnogo prije posjeta svom liječniku, je liječenje alergijskog rinitisa s narodnim lijekovima.

    Potrebne preporuke za liječenje tradicionalne medicine

    Govoreći strogo i objektivno, liječenje alergijskog rinitisa decokacijama biljaka ne smatra se sigurnim. Prije nego što počnete kuhati bilje i stvarati kapi za nos, morate biti sigurni da neće biti alergija na samu juhu. Štoviše, većina uobičajenih biljaka je prirodno otrovna. Na primjer, rusa, koja stvarno pomaže od mnogih bolesti. Ali u isto vrijeme jednostavna gruba sila u dozi i osoba može jednostavno umrijeti. Također je važno znati da su gotovo sva bilja nositelji alergena. Imunitet ne reagira na neke alergene, ali može dati opasnu i strašnu reakciju na neke, komplicirajući tijek osnovne bolesti.

    Stoga se preporuča da prije uzimanja bilo kojeg bilja ili kapanja u nos upoznajte liječnika. Vjerujte da će vam ovaj lijek, ako će vam to donijeti koristi, sigurno odobriti vaš izbor.

    Kako liječiti alergijski rinitis kod kuće

    Mora se imati na umu da svaki tretman počinje obveznim isključivanjem svih mogućih alergena, posebno hrane. Na primjer, tradicionalna medicina često nudi čarobna svojstva meda ili aloe. A ovdje morate znati da med može biti prvi alergen, a aloe može spaliti nosnu sluznicu općenito. Dakle, narodni lijekovi su bolje ograničiti dokazane naknade.

    Trebamo nekoliko komponenti koje su svima poznate:

    • Trava sv. Ivana - 4 obične žlice;
    • stoljetna krava - 5 žlica;
    • zajednički korijen maslačka - 3 žlice;
    • raženi kukuruz - 1 žlica;
    • preslica obična - 2 žlice;
    • suha ruža - 4 žlice.

    Kuhati kako slijedi: sitno tresući bokove. To bi trebao biti temeljito mljeveno, što se može obaviti u jednostavnim meso mlin ili češnjak jelo. Također plitko korijena maslačka, možete miješati ove dvije komponente zajedno i sjeckati zajedno. Izmiješajte sve naboje, ulijte 350 ml čiste vode i ostavite stajati u hladu 12 sati. Pozornost je usmjerena na činjenicu da jela treba biti emajlirana! Nakon 12 sati stavite peć i pričekajte da juha dobro prokuha. Nakon toga, izvadite iz topline, zamotamo u toplu haljinu ili samo debele ručnike. Dajte hladiti u ovom obliku 4-5 sati. Tada dobro procijedite, pažljivo, tako da kukovi pseće ruže ne budu uhvaćeni. Uzmite trećinu čaše tri puta dnevno. Tečaj je osmišljen za šest mjeseci iu ovom trenutku strogo je zabranjeno piti alkohol u bilo kojoj količini.

    Može se zamijeniti drugom naknadom:

    • sjeme citare - 120 g;
    • divljac - 50 g;
    • konjsko kopito - 100 g;
    • trobojna ljubičica - 120 g;
    • cvijeće divljeg ružmarina - 100 g;
    • zrak - 50 g

    Sve bilje pomiješati, uzeti jednu žlicu dobivene zbirke i zaliti 200 ml kipuće vode. Uzmite 2 žlice 4 puta dnevno, zadnji put prije spavanja. Tečaj za tri mjeseca, pauza za mjesec dana i možete to učiniti opet.

    Kamilica - prekrasan cvijet koji je dao travu koja ima ogromnu snagu. Ovo je vjerojatno jedna od rijetkih biljaka koje se mogu koristiti bez straha. Narodni lijekovi od kamilice su brojni, počevši od uvaraka. U slučaju alergijskog rinitisa, djelotvorno je napraviti izvarak, međutim, sami ga izlijte, ostavljajući samo samu kašu. Zatim nanesite gnojnicu na bolni nos. Učinak je više nego primjetan, štoviše, takav je recept gotovo potpuno siguran, čak i za one koji su alergični na sve.

    Kamilica se može izmjenjivati ​​s pirinačem. Potonji ne može donijeti ništa osim dobrog. Jačanje imunološkog sustava, infuzija pasose ima blagotvoran učinak na cijelo tijelo. Bilo bi lijepo kombinirati ga s brusnicama, koje također imaju čarobna svojstva. U takvim slučajevima alergija se javlja iznutra i pod pritiskom prirodne snage.

    Folk lijekovi ne završavaju na gore, na primjer, još uvijek ima metvice. Rijetko izaziva negativnu reakciju ili uzrokuje nuspojave. Naprotiv, njegove decoctions u obliku jednostavnog čaja olakšati disanje i vratiti pacijentu uobičajenu udobnost. Čak možete napraviti i inhalaciju za nos od metvice, samo juha nije jako jaka i udišite u malim gutljajima. Ljekovita para ublažava natečenost, smanjuje zagušenje prilično dugo.

    Liječenje narodnih lijekova alergijskog rinitisa, naravno, može biti učinkovito. Međutim, mi namjerno ne zovemo načine na koje med ili ždrijelo. Ako vam se pokaže i dopusti takav tretman, samo liječnik mora odrediti dozu. Iako, treba napomenuti da većina alergologa kaže da samo medicinski lijek može izliječiti alergijski rinitis. A sredstva tradicionalne medicine u ovom slučaju su neučinkovita. U svakom slučaju, tradicionalna medicina može i treba pomoći medicini utemeljenoj na dokazima da se nosi s tom bolešću. Na kraju, tretman se stoga naziva kompleks, koji se sastoji od nekoliko dijelova.

    Autor članka: Yuly Samoilov

    MyAllergiya.ru
    autor
    Tatyana Aganina

    Kako brzo izliječiti alergijski rinitis i koji recepti postoje kod njega u tradicionalnoj medicini. I prije sezone, ljudi su bili prevladani dugim curenjem iz nosa, samo on se nije smatrao alergičnim, kao danas.

    No, čak i za ovu bolest, generacije su prenosile vlastite recepte. Ljudi su živjeli bliže prirodi, stoga su pravili bilje iz korijena i korijena.

    Kako zauvijek izliječiti alergijski rinitis

    Simptomi alergijskog rinitisa su isti kao i kod obične prehlade. Prolazi s izlučevinama, kihanjem, nakupljanjem sluzi. Ponekad gori u grlu. Nosna sluznica je upaljena i natečena.

    Iz starih recepata

    Za liječenje produljenog rinitisa uzeti:

    • centaury - 5 dijelova;
    • divlja ruža (voće je suho) - 4 dijela;
    • Hypericum - 4 dijela;
    • korijeni maslačka - 3 dijela;
    • konjski rep - 2 dijela;
    • terapija kamilicom - 1 dio;
    • kukuruzni cvjetovi (stigme) - 1 dio.

    Sve ove biljke i korijeni su se sušili zimi, pa se zbog toga moglo nešto liječiti. Miješali su se i uzimali 3 žlice zbirke. Navečer su natočili tri čaše vode i dopustili da se noć prolije. Ujutro su zapalili vatru, ali je nisu kuhali. Malo vode počelo je mjehuriće, odmah se ugasilo i tava je bila umotana u topli šal. Četiri sata kasnije, ljekovito izvađenje je filtrirano i pacijentu je bilo dozvoljeno da pije svaki put prije jela čašu (tri puta dnevno). Navečer je trava ponovno izlivena vodom, a rano ujutro pripravljen je lijek. Tko je znao za takvu pošast, dugo vremena nije odlazio. Bolest se odmah povukla.

    Uzrok alergijskog rinitisa u sezoni može biti pelud svih biljaka, razni sporovi s grmljem, korovi. To su najaktivniji alergeni u zraku. Ali postoje i kućni iritanti, kada tijelo oštro reagira na životinjsku kosu u kući, grinje, perut, čađu i pepeo, crve, kemiju i vlakna tepiha, čak i meke igračke. Poraziti alergijski rinitis može i takve recepte.

    Ljekarne daju antihistaminike, ali su opasne ovisnosti.

    Mi liječimo alergijski rinitis folk lijekova

    Jednostavan i pristupačan svim receptima koji će odgovoriti na pitanje kako brzo izliječiti alergijski rinitis pomoći će u uklanjanju ove bolesti. Učinkoviti su ako se liječe strpljivo i uporno. Svaka trava na Zemlji zna svoju vrijednost i nemoguće ju je tretirati sa sumnjom.

    Rak i kamilica

    Ovdje, na primjer, rusa. Sva prljavština iz tijela može se ukloniti. Zakuhajte čajnu žličicu ljekovitog bilja u dvije čaše kipuće vode, pustite da se ulije četiri sata. Nakon naprezanja, uzimajte infuziju ujutro i navečer na trećem dijelu čaše (200 ml).

    Lijek od kamilice nije samo boja očiju. Što je upala u tijelu, ona odmah dolazi do njega i pobjeđuje. Uzmite žlicu njezina cvijeća i ulijte kipuću vodu na dovoljno stakla. Nakon 20 minuta ključanja lijek je spreman. Čajevi kamilice lijepo liječe i umiruju sve upalne procese.

    Božur i monogolovka obični

    Zgodan božur je uređivao svaku kuću. Ali vi ne znate da je njegov korijen nodul, ako skinete kožu i usitnite ga i uzmite 3 žlice prije jela, oslobodite se kihanja i curenja nosa. Samo dva dana i nema tragova bolesti ostaje.

    Će pomoći riješiti se alergijskog rinitisa monogolovka. Žlica trave skuhati čašu kipuće vode i piti čaj.

    Dijagram iz alergijskog rinitisa

    Možete je pročitati i bolesniku. Uzmite prstohvat isjeckanih listova breze i napunite ih čašom kipuće vode. Kada infuzija postane mlaka, istresite je u čašu i počnite šaputati riječi:
    "Oprati vodu za bljuvanje, oprati nos, kako ne bi gorio, ne žvakati, ne kihati, ne povrijediti." Amen. "
    Onda odmah popijte. Morate to činiti svaki dan dok se pacijent ne oporavi, ali obično sljedeći dan nestane curenja iz nosa.

    Ako sa sigurnošću znate da reagirate na pelud, skuhajte valerijanu i isperite grk izmetom, isperite nos i operite. Ova matična trava također će imati neutralizirajući učinak. Zakopajte u nos kako biste olakšali disanje biljnog soka s nekoliko kapi: crveni geranium, nevena i konjica. Znajući kako brzo izliječiti alergijski rinitis, biljni recepti zauvijek će riješiti ovaj problem.

    Alergijski curenje iz nosa ne može proći. Ako ga ne počnete odmah liječiti, često ćete morati hodati s otečenim očima i nosom. Neka prirodna ljekarna bude vaš iscjelitelj.

    100letzhivi.ru
    Pippit ™ pokretač niti

    Ovdje nam je dijagnosticiran ORL specijalist s plaćene klinike (prije toga je pedijatar liječio Orvi i Orz; specijalist ORL u poliklinici nije vidio ništa strašno). Otpušteni tretman.
    I što onda? Alergije? Alergopanl za identifikaciju alergena?
    Što je to i kako živjeti s tim?

    Zato nemojte gristi...

    Pippit ™ pokretač niti

    Alergije? Alergopanl za identifikaciju alergena?

    sretno Možda ste sretni i možete pronaći i eliminirati alergen

    najbolje je neprijatelj dobrog

    kakvo sranje

    nažalost, takav alergen se ne pojavljuje u alergopanima jednog medicinskog centra

    najbolje je neprijatelj dobrog

    Nemojte paničariti, smiriti se i izraditi plan djelovanja, nego dogovoriti sastanak s alergologom-imunologom. On će odrediti odgovarajuće testove. Alergijski rinitis nije najgora manifestacija alergije, ali ga ne možete ostaviti bez nadzora. Već smo iskusili nekoliko alergijskih napada u obliku kašlja, opstrukcije, kada smo imali i upalu koja je protekla bez antibiotika 2 dana. Koliko je staro vaše dijete? Moja kćer je dobila alergijske testove do 3 godine, bila je alergična na grinje i neke proizvode (ovo sam već identificirao). Najvažnije je pronaći poticaj. Najčešće su to prašina, biljke, insekti, životinje, neki proizvodi, lijekovi. Gledajte dijete, možete voditi dnevnik prehrane, gdje naznačiti reakciju na proizvode. Za alergijski rinitis, liječnici, osim antialergijskih lijekova, također propisuju nazalne sluznice, kao što je aqua maris smislu, koji pomaže ublažiti kongestiju i ispire alergene i blokira njihovo gutanje. Želim reći da alergije nisu kazna. S godinama, može otići, glavna stvar je malo kontrolirati situaciju. Sada jedemo sve, ali u razumnim dijelovima :).

    kvetek,
    ovu riječ se sada može nazvati ono što jedemo, pijemo i što udišemo... Idemo u selo kako bismo se sjetili kako je dobro u prirodi

    Idemo u selo da idemo

    Posljednji put, kad je moj muž u selu skupljao kosenu travu, dogodila mu se jaka urtikarija: oprostite:

    najbolje je neprijatelj dobrog

    ONE OWL,
    Također sam se sjetila da često postoji alergija na deterdžent za pranje rublja, sapun. Kći moje prijateljice dugo je coughed, ali se ispostavilo da je to bila reakcija na hranu za ribe koje su živjele u njezinoj sobi. Uklonjene alergije na ribu.

    upravo u ljeto, prešla je na novu fosfatnu - sumnje su se također ušuljale. Usput, vratit ću se staroj ribi, nekome ćemo dati nit.

    Sove nisu ono što izgledaju

    upravo u ljeto, prešla je na novu fosfatnu - sumnje su se također ušuljale. Usput, vratit ću se staroj ribi, nekome ćemo dati nit.

    Možete pokušati. Ako od njih, to će odmah biti vidljivo. Nakon što je naša kćer pojela komad lubenice za uzorak, nakon pola sata, počeo je karakteristični kašalj.

    Možete živjeti s alergijama, samo pokušajte eliminirati alergen

    Idi na alergologa, imenovati proći alergijske testove (prošli smo najčešće vrste alergopanela u UMHK)

    Alergolog najvjerojatnije propisuje antihistaminsku terapiju... kapi suprastinexa vrlo dobro nam pomažu, avamis i tp lijekovi nam pomažu u nosu, također koristimo i vodeni maris osjećaj

    Kada smo tražili alergen, očistili smo sve jastuke od perja / perja kod kuće (primijetili smo da je došlo do kašlja nakon spavanja), uklonili vunene tepihe, potvrdili alergije na životinje (mačka, pas), plus alergija na jabuku i mrkvu.

    Vi sami promatrate, na primjer, pokušajte isključiti proizvode kao što su mlijeko, piletina, jaja (često su alergični na njih)

    Ne sviđam ti se? Šteta što me nije briga

    Imamo i dijagnozu alergijskog rinitisa. Kćeri, 2,3 godine. Dugo su liječili ARVI i uporno, pokušali, vjerojatno, sve lijekove za rinitis i kašalj. Ništa nije pomoglo.
    Pedijatri i Laura (mnogi su imali) dijagnosticirali su alergijski rinitis. Na svojoj pozadini pojavili su se adenoidi trećeg stupnja.
    Puhanje kćeri ne zna kako, jer se unutarnja sluz stalno kašlja.
    Sada liječimo adenoide fizioterapijom.
    Od alergičnih, pijemo zyrtek, ali to ne pomaže, to jest, curi se i dalje ostaje.
    Kćer ne jede mlijeko i kiselo mlijeko, krumpir, banane, slatkiše. Životinje, nema ribe.
    Prošli su testovi za više od 15 tisuća. Ništa ne nalazimo.
    Već pola godine.
    Bili su na moru - uopće nije bilo hladnoće.

    Vjerujem da je korijen zla naša ekologija.

    Buttercups-cvijeće u mom vrtu

    Pippit ™ pokretač niti

    smeće u zraku grada povremeno leti (((

    Tako sam počeo kasno usporediti. Samo su posljednja dva slučaja bez vjetra bila smog, a noću se gušio od bala, što je uzrokovalo kašalj. Dok je vjetar zavijao izvan prozora, dijete je cijelu noć spavalo bez napadaja.

    ispostavilo se da je to reakcija na hranu za ribe koje su živjele u njezinoj sobi. Uklonjene alergije na ribu.

    Imao sam takvu alergiju, ali hrana je bila od osušenih vodenih kukaca, tada nije bilo alergije na modernu hranu. Moj suprug nije prijateljski s Pinicillinom.

    A dijete još uvijek nema ništa s tim (nekako, noge na čokoladi su jako svrbjele. Izbacile su čokoladu. Pedijatar je imao kožu žutice, poslao je u biokemiju. Da vidimo što pokazuje.

    Selo nije lijek za sve, moj brat u selu je ušao u cvijet polinyja-alergija (

    Lor nas je postavio, fenistil.

    promatrajte, pokušajte, na primjer, isključiti proizvode kao što su mlijeko, piletina, jaja (često su alergični na njih)

    Pokušat ću. Kako isključiti mrkvu, ne mogu ni zamisliti, neće dopustiti da mrkva i kupus prođu, potrebno je protresti je. Čokolada je olakšala: ne, ne, ne.

    I dalje živimo u novoj kući, ti se mirisi sigurno otkrivaju (

    Zato nemojte gristi...

    Vjerujem da je korijen zla naša ekologija.

    dom s djetetom ne razumije što se događa. Čim napusti zrakoplov u bilo kojoj zemlji u kojoj ima mora, nema bala. Po dolasku, situacija odmah preokreće.

    Glavno je identificirati alergen. Za svakoga koga ne idete (mislim liječnici), potražite recenzije o njima.

    Nismo identificirali alergen sa 100% sigurnošću (((ali pronašli smo super liječnika)))

    "Nitko ne veseli, osim zvona omiljenog imena" (c)

    Svi smo to nedavno prošli. Savjetovali smo ENT-u da ode alergologu s analizom imunoglobulina E (ukupni IgE), rekao je da će najvjerojatnije alergolog poslati još da prođe fadyatop, i to se dogodilo. Alergolog-imunolog (bio je u dječjoj oblasti) poslao je još jedan za testove: krvni ptsr za vpg (herpes) tip 6 i VEB (Epstein-Barr) i fadiatop za djecu.

    "Našao sam super liječnika)))"

    Podijelite što je dobro? I što liječnik

    Pippit ™ pokretač niti

    Slaviya,
    Da, Guma immunoglobulina e prolazi. Što je fadiatop? Prvi put čujem.

    Zato nemojte gristi...

    Pippit ™ pokretač niti

    ti se mirisi sigurno objavljuju (

    čak i kao dan, sudeći po meni. Kod kuće, dijete je alergično na dječji vrtić, hipoalergeni život, nema jastučića za perje, sakupljači prašine od tepiha i krpa, samo dječji prah, bez parfema, aerosola, osvježivača zraka itd. dišem, parfem, osvježivače zraka, obojim nokte ili ih operem - sve atas, prašinu na ulici, itd. - dodane su suze, bale, sada i kašalj (((U Iletskovoj soli otišao sam tamo; zaboravili su na dijete i kapi i antihistaminike).

    Dijete je promatrano u 9, slijedimo sve preporuke, tamo smo položili testove, na dijetama smo, dijete je bolje, do sada sam samo imao Lauru, pomogla mi je avamis, ali ne možete dugo sjediti na njoj. s njom je nemoguće čak ni očistiti citruse, ona ima bljuzve od arome.

    Shvatio sam da prije traženja specifičnih alergena istražuju (također i krv) specifične imunoglobuline. I promatranje njihove koncentracije (kvantitativni pokazatelj). Na primjer, naša je analiza pokazala "povišene razine IgE na jedan ili više alergena iz sljedećih skupina". Kao rezultat analize naveli smo takve skupine: alergene životinja, pelud, plijesan, grinje iz kućne prašine, žohare i alergene na hranu (ovdje se također navode specifični proizvodi). Općenito gledano, oni vjerojatno gledaju dalje unutar ove skupine, ali ovo je još jedna analiza. Pokazalo se da je naš pokazatelj bio malo iznad granice norme i da je alergolog rekao da nema smisla tražiti dalje, jer Fadiatop je slabo pozitivan.

    Pippit ™ pokretač niti

    Što je fadiatop?

    faditop za djecu - skup alergena, kod kojih djeca najčešće imaju alergije.

    Na Internetu postoji popis koji istražuju

    najbolje je neprijatelj dobrog

    Idite na alergologa, svakako idite, morate pronaći alergen. Ako se alergijski rinitis tek sada manifestira, potražite alergen u blizini djeteta, možda prašinu, možda mačje krzno, novi deterdžent za pranje rublja itd. itd Imali smo alergiju na dlake i mačje dlake, a ranije nije bilo alergije, manifestirala se preko noći (doktor kaže da je cijeli razlog smanjenje imuniteta koji daje takav rezultat. Ako govorimo o liječenju, prvo moramo isključiti alergen, svakako obratite pozornost Ako razvijete alergijski rinitis ili koristite Aqua Maris Sense kao profilaksu, koristite ektoin, prirodan je, ne izaziva ovisnost i može se koristiti dulje vrijeme. Mislim da je tamo mačka, na primjer, odmah ispiram svoj nos, inače, zima je sjajna prilika za liječenje alergija, a jačanje imuniteta u bilo koje doba godine je ispravno. Čudno je, postoji godina, nema dvije godine, čini se da stanje imuniteta utječe.

    Volim te život)

    Pippit ™ pokretač niti

    Moj suprug nije prijateljski s Pinicillinom.

    Dobio sam injekciju penicilina u dobi od tri godine - jeli su ispumpani. Još se sjećam kako je moja majka u bolnici otvorila oči prema meni, koje sam smotao. Liječnik je rekao da je smrtnost 90%.

    Alergije su se godinama liječile u alergijskim centrima uz primjenu metode davanja alergena s oskudnim porcijama, uklanjanjem i uklanjanjem svega iz tijela, a Ekb do regionalnog doktora Vorontsova nije čak ni razgovarao s majkama ako su doveli dijete bez helmintskog testa, ali bilo je dugo vremena Znam kako je to, ali imunolog je bio u 13. klinici i mislim da sam bio gubitak novca, imenovao sam Bronchox i Tsitovir-3. Kod bilo koje vrste alergija, moguće je piti antiparazitike, a stariji od jedne do pet godina imali su kašalj prije nego je došlo do upale pluća, zatim se liječila Giardia i sve je bilo gotovo, počeo je ići na bazen i igrati hokej i nije bilo alergija.

    Sibmama - o obitelji, trudnoći i djeci

    Alergijski rinitis. Tko se u potpunosti izliječio?

    Poruka OLGA_G »Čet Jan 13, 2011 22:46

    Poruka kisscool »Pon Jan 17, 2011 16:30

    Poruka F @ ntastika »Pon Jan 17, 2011 16:43

    Poruka shunvi »Sub Jan 22, 2011 0:36

    Poruka OLGA_G »Sre Feb 02, 2011 11:50

    Činjenica je da nije jasno zašto rinitis. Ali definitivno ne za cvatnju, jer rinitis gotovo cijele godine, a zatim splasne, a zatim novi rafala. Već 8 godina staro dijete. Da budem iskren, već sam mučen. I homeopati su tretirali klasike više od godinu dana, do sada je malo zbunjenosti. A obični liječnici imaju gubitak vremena i novca. Homeopati su čak pomogli pogoršati pucanje. Nedavno je kontaktiran novi homeopat, više nije lokalni.

    Poruka od kisscool »Sre Feb 02, 2011 12:07

    Poruka F @ ntastika "Čet Feb 10, 2011 14:54

    Poruka ElMB »Pet Feb 11, 2011 17:24

    Poruka F @ ntastika »Pet Feb 11, 2011 17:38

    Poruka ElMB "Sub Feb 12, 2011 22:08

    Pošta OLGA_G »Čet Mar 03, 2011 17:52

    Julia Berdsk

    Nema alergije na mačku, nema cvijeća ili cvijeća. Uzorci nisu pokazali ništa, a krv nije dobila potpunu sliku, pa čak i da je nemoguće ukloniti alergen, liječi se standardnim antihistaminicima. Nastavit ćemo raditi s homeopatskim sredstvima, jer nitko se ne može nadati. Samo sam htjela čuti povratne informacije od onih mama koje su se uspjele riješiti alergijskog rinitisa. Što se tiče ankete, ja znam.

    Annie's post »Sub Svibanj 14, 2011 13:46

    Ne znam kako biti. Dijete ima treći tjedan šmrka s malo vode. Kapi nasivina nisu pomogle. Tada je počelo šištanje u prsima. Pedijatar nas je poslao u bolnicu 6 s dijagnozom akutnog opstruktivnog bronhitisa.
    Šištanje je nestalo nakon dvije inhalacije. Lokalni liječnici kažu kako je izgledalo kao alergijske manifestacije (postoji i osip). Nije bilo temperature.
    Zarobljen za tjedan dana. Za to vrijeme je puhao ili se zarazio - općenito su se razboljeli od groznice i kašalj je počeo. Probio je tijek antibiotika.
    Otišli smo kući vikendom. U ovom trenutku, bala se nastavlja, a nos nosa je malo otečen, oči se nabreknu, svrbe. Voda za šmrkanje, kihanje + kašalj.
    Testovi su normalni, rendgenski snimak djeteta to ne dopušta. I u mojim grudima, sve je u redu, kažu doktori, kakshel oiz-za nos.
    Općenito, čini mi se da je to alergija + dodane su hladne stvari.

    Doista se ne želim vraćati u bolnicu, jer se bojim da se nešto može zaraziti. Čini mi se da nema smisla u liječenju, jer su antibiotici već probušili inhalacije.
    U ponedjeljak želim ponovno donirati krv i urin, a ako je sve normalno, onda ostavite po primitku.

    To je samo pitanje, tko se onda okreće našem problemu? Može li netko reći dobrom liječniku?

    Poruka Tatsa Tamae »Sub Svibanj 14, 2011 14:48

    Poruka Anyuta_ya ”Sub May 14, 2011 15:52

    otišli smo prvi na ORL, rekla nam je da je, na temelju znakova, alergijski rinitis, otišli smo u Vorontsovu akademiju. Propisala je antihistaminike i alergijski sprej za nos. Pomoglo je.
    i naša putovanja započela s pogrešnim liječenjem u lokalnoj klinici, navodno od akutnih respiratornih virusnih infekcija, 3 tjedna su liječeni, liječeni, liječeni od upale pluća. Dok se nisu obratili liječniku prijatelja, koji je propisao drugi tretman, probušili su antibiotike i dobili preporuke.
    Kao što proljeće počinje voditi vodu iz nosa, pijemo antihistaminike, sjedimo kod kuće (

    Otišao je kod jednog alergologa, rekao je isti. što treba testirati prije cvjetanja analize za što smo točno alergični, jer u razdoblju pogoršanja nema više smisla prolaziti (
    Ove zime ću raditi jednu kćerku alergenu i sebe. Osim sezonskih alergija, odmah možete prepoznati alergije na životinjsku kosu.

    Poruka Olivia.nsk »Sub May 14, 2011 22:59

    Alergijski rinitis nego liječiti recenzije

    Imati pozitivno iskustvo uklanjanja psihosomatskih alergija. To jest, kada nema organskog razloga, ali postoji alergija. Povezan s traumatskim događajem u djetinjstvu i prisutnošću ovog alergena na istom mjestu. Alergen u mozgu pamti se kao opasnost i počinje alergija. Uklanjam ozljede i prolazi alergije. Odmah. Budući da mozgu više ne treba odoljeti.

    Pišite u VK / gipnosbp rad osobno u St. Petersburgu ili putem Skype-a. Plaćanje samo za rezultat - potpuno odlaganje reakcije na alergen.

    Forum o zaustavljanju.

    Komunikacija Hepčnik, Aesculapius i koji su im se pridružili.

    Alergijski rinitis - načini borbe?

    Alergijski rinitis - načini borbe?

    Odmah napraviti rezervaciju da nisam "sezonski" rinitis (razdoblje cvatnje), naime, "tijekom cijele godine".
    Vjerojatno, ekstrahepatična prisutnost HepS-a pojavila se 2008. godine. Takozvana "kućna" alergija, koja je na svemu - na prašinu, na cvijeće, na životinjsko krzno. Čišćenje kuće stalno, ali ne pomaže. Istina, sada papagaj baca još više.
    Borim se s različitim uspjehom. Vibrocil mu je kapao u nos, Tavegil, Claritin je pio s pločica, sada Zodac vrijedi kapljice - nema posebnog učinka. Nekada je bio prigušen, a nakon nekog vremena opet ista stvar.
    No, posljednjih tjedana sve je povremeno eskaliralo. Bilo na pozadini terapije, ili samo po sebi.
    Ujutro ustanem i počnem nekontrolirano kihati. I tako beskrajno boli glava. Oči su zalijevanje, nos teče, oticanje, strašan svrab u nosu. Već se trljala. I cijeli dan takve nevolje!

    Dobri ljudi, pomozite nego što možete! Sva mišljenja su prihvaćena.

    F-0 (4,5 kPa)
    HTP od 11.2010 do 10.2011 PegIntron 80 + Ribavirin 1000
    Minus 8 tjedana. SVR.

    Život ima upravo onu vrijednost koju joj želimo dati.

    Re: Alergijski rinitis - načini borbe?

    Re: Alergijski rinitis - načini borbe?

    Re: Alergijski rinitis - načini borbe?

    F-0 (4,5 kPa)
    HTP od 11.2010 do 10.2011 PegIntron 80 + Ribavirin 1000
    Minus 8 tjedana. SVR.

    Život ima upravo onu vrijednost koju joj želimo dati.

    Re: Alergijski rinitis - načini borbe?

    Re: Alergijski rinitis - načini borbe?

    Re: Alergijski rinitis - načini borbe?

    F-0 (4,5 kPa)
    HTP od 11.2010 do 10.2011 PegIntron 80 + Ribavirin 1000
    Minus 8 tjedana. SVR.

    Život ima upravo onu vrijednost koju joj želimo dati.

    Re: Alergijski rinitis - načini borbe?

    Re: Alergijski rinitis - načini borbe?

    F-0 (4,5 kPa)
    HTP od 11.2010 do 10.2011 PegIntron 80 + Ribavirin 1000
    Minus 8 tjedana. SVR.

    Život ima upravo onu vrijednost koju joj želimo dati.

    Re: Alergijski rinitis - načini borbe?

    Re: Alergijski rinitis - načini borbe?

    Re: Alergijski rinitis - načini borbe?

    Re: Alergijski rinitis - načini borbe?

    Također sam pate od rinitisa u cvatu u proljeće, droge samo smanjiti simptome, kao liječnik je rekao da je najbolji način da se izbjegne kontakt s alergenom, tj. svi prozori su zatvoreni, stavio sam auto ispod prozora (da idem ravno od kuće do automobila), od ulice desno do tuša, ali općenito za razdoblje cvatnje bolje je promijeniti mjesto stanovanja (na odmoru, otići negdje gdje je sve već izblijedjelo). činilo se da pomaže, ali za jednu sezonu. Također bih volio znati gdje sada možete biti cijepljeni i koliko su učinkoviti.

    Na pozadini lijekova na HTP-u, na licu se počelo pojavljivati ​​neko svrbežno crvenilo, lagano natečeno - ispod očiju, na čelu i na sljepoočnicama, nadam se da će na kraju HTP-a proći, ako je itko imao takvu stvar, HTT se završio?

    Re: Alergijski rinitis - načini borbe?

    Re: Alergijski rinitis - načini borbe?

    Re: Alergijski rinitis - načini borbe?

    Lilitushka, imamo ovdje u poliklinici tako čarobnog alergičara. Jasno je propustila moj posjet. Zbog toga je Zodaku propisala tablete i predala dopis o antialergijskom životu.
    Tada nisam znao za testove, ali sumnjam da su napravljeni u našoj zemlji.
    alergija na prašinu (u njemu živi grinja). Ne svrabam, imam rinitis. Čišćenje kuće stalno, unatoč teru.

    Usput, moj liječnik je rekao da nakon HTT-a alergija može nestati. Pogotovo ako je dobivena na pozadini hepatitisa.

    F-0 (4,5 kPa)
    HTP od 11.2010 do 10.2011 PegIntron 80 + Ribavirin 1000
    Minus 8 tjedana. SVR.

    Život ima upravo onu vrijednost koju joj želimo dati.

    Re: Alergijski rinitis - načini borbe?

    Re: Alergijski rinitis - načini borbe?

    Hepatitis C; Gen.1; F0-1; 9,7 x 10,5 ME / ml; CT / TT
    Voditelj terapije: 03/06/2015; težina 64; Pegintron100 + ribavirin1000 + Egisof (iz tjedna 10)
    u dnevnik

    UVO48

    Re: Alergijski rinitis - načini borbe?

    Možda postoji alergija na ovo slatko stvorenje, čudno je da vam alergičar nije ništa rekao.
    Možda ima još nekih životinja u kući?

    Pokušajte što je više moguće ukloniti sve tepihe, šetališta, mekane igračke.
    Onda je pitanje, i na kojem jastuku spavate? Perje, dolje može uzrokovati alergije.
    Možda negdje u stanu, u nekom neprimjetnom kutu, plijesan je počeo, može uzrokovati alergije.

    Ne znam gdje živite, ali u razdobljima izvan sezone, mnogo vlage i alergija pogoršava, čim se pojavi mraz, to bi trebalo postati lakše.

    Uopće se ne slaže. Bilo koji antihistaminik, ako postoje ozbiljni problemi, potrebno je uzeti najmanje 14-30 dana, inače neće biti smisla. Kao nazoneks i njegovi analozi. To je ispravno da se za dugo vremena, a zatim ljudi psryknut 1-2 dana i mislim - to mi ne pomaže, i to neće pomoći.
    U vezi s činjenicom da je to štetno, tumori mogu odraziti, što više štete, od uvijek začepljenog nosa (zbog nedostatka kisika za mozak) ili iz lijekova.

    == 14. stu 2014, 16:13 ==


    Žao nam je! Nakatala ovdje, i nije pogled na datume, dobro, ništa, to može biti korisno za nekoga!

    Re: Alergijski rinitis - načini borbe?

    Kako to reći izravno iz Hepsa nije, ali ako ste skloni alogiji, postoji samo tendencija, onda s ovom tendencijom, bez izazivanja i vođenja zdravog načina života, možete živjeti do 100 godina, a to se neće pojaviti u obliku rinitisa, astme, urtikarije, neurodermitisa.dermatitov.
    Ali heps započinje autoimune procese i slabi imunku, i to postaje slabo.

    == Sat Nov 15, 2014 18:25 ==

    Svi ti sprejevi, histamin - olakšavaju samo za neko vrijeme.Ako postoji alergija na nešto određeno, lakše je identificirati i izbjeći.Tu je imunoterapija, treba je uzeti kod alergologa, ali je prije toga potrebno pregledati.Postoje kontraindikacije. Primjerice, fibroza u plućima.
    Tako puno pomaže, ali trebate tražiti iskusnog liječnika, puno prevaranata, a prvi med je u St.

    Alergijski rinitis nego liječiti recenzije

    Alergijski rinitis nego liječiti recenzije

    Ja bih privremeno odbio posjetiti bazen
    ali ovo sam ja - zauvijek reosiguran.

    Ja sam ista osoba;), sada se bojim voziti, iako razumijem da trebam otvrdnuti svoje dijete i moj sin stvarno voli bazen, ali za sada neću voziti sam: (

    Postali smo više utopljeni, kao rezultat toga ništa ne razumijem: ili su bolesni, ili alergični. Snot, bez temperature. Ja kapati u nos Vibrocil 2 dana - sve je gotovo, ispada kao i ne hladno.
    Često ispuštam zrak i pokušavam održavati temperaturu od 17 stupnjeva kod kuće.

    uvijek imamo isti kašalj i mali curenje iz nosa (obično ujutro) i uvijek bez temperature, i uvijek tretiramo sirupima protiv kašlja, kapi, sve dok nismo otišli do alergologa, tada su nam rekli da smo se tako izrazili kroz kašalj i curenje iz nosa, alergije na prašinu i sve vrste kućnih grinja (posteljina, tepisi) + naravno još uvijek trebate održavati vlažnost u prostoriji, posebno sada kada ne dodirujete baterije: 008:. Sada ćemo održavati sterilnost u prostoriji i vlažnost zraka: 015:

    Nakon opstruktivnog bronhitisa nismo imali kašalj pola godine, začepljen nos ujutro, prije gotovo dvije godine, a sada, u proljeće i jesen ujutro, začepljen nos, ponekad jutarnji kašalj. Prošli smo sve specijaliste u Detsu. diagn. centar na Dundichu (gastroenlog, alergolog, imunolog), testirani su na različite alergene. A sada nas prati alergolog iz poliklinike №43, Medvedeva, divan i vrlo pažljiv liječnik. Rezultat: proljeće i jesen za 2 mjeseca. ne udišite kromoheksalem (ujutro i navečer) i 10 kapica. 1 str. na dan Zodaka, možete Zyrtec, Erius. (od 2 tjedna do mjesec dana), ako kongestija nosa ne nestane ili noću Vibrotsil ometa spavanje u nosu. Koji su se prijavili za postupak u solnim špiljama. Također je stavljen na alergijski rinitis, bilo je proljeće, i dijete praktički nije moglo disati kroz nos, a mi smo nosom nosom mjesec dana, Nasonex, mnogi kažu hormonalni, a što učiniti kad dijete ne spava noću, a nema ovisnosti, liječeni su prije više od godinu dana. Alergije (neprehrambene) ne mogu se šaliti, to je izravan put do astme.

    Imamo sličnu situaciju, prije godinu dana, svi stručnjaci CDC-a također su proslijedili O. Dundich i Matrosov, 22, koji su testirani na alergene, potvrdili smo da imamo kućansku alergiju (kućna prašina, krpelji). Reci mi, gdje su solane i gdje pomažu?

    Oh, i mi tebi s alergijskim rinitisom. Rumyantsev nam je to dijagnosticirao u travnju ove godine. Dijete 3g4m.
    Alergolozi, imunolozi su prošli - sve je otkriveno, čistimo, čistimo, čistimo, vlaži, općenito, puni hipoalergeni život + tretman.
    Budući da smo saznali za naše alergije prije samo 6 mjeseci, još uvijek ne razumijem - alergijski rinitis se izražava u nazalnoj kongestiji (to je razumljivo), ali sapuni bi trebali biti tekući i transparentni? A ako priznamo da isti Nasonex uklanja edem, sapnice nestaju, a zatim se ponovno pojavljuju za 3-4 sata - onda to više nije alergijski, nego zarazni rinitis? A za alergijski rinitis je neobičan - to jest, rinitis je jak, onda uopće ne postoji, i je li to sve unutar jednog dana?
    Oprostite zbog mnogih pitanja, ali ne mogu razumjeti. A alergičar kaže "shvatit ćete kada i što prehladiti." dok vrlo često ne mogu razlikovati

    Znate, najviše patimo od kašlja, ali ne i curenja iz nosa, možda samo u jutarnjim satima ima malo zagušenja, pa je u osnovi suhi kašalj zabrinjavajući. U jednom trenutku, kad još nisam znao za alergije, cijelo vrijeme sam mu davala sirup za kašalj i koliko ih nije probao, mislio sam da je Unas imao hladnoću: 005:. Ona također ima mnogo pitanja o alergijama, prijavila se u CDC za Dundicha, Rumyanceva nas je savjetovala da odemo tamo i odemo relativno blizu kuće, samo 16. studenog (skrenite tri tjedna unaprijed) u smjeru poliklinike. Da, nakon svih recenzija mi ćemo se baviti ovim problemom. Usput, pedijatar nam je kategorički rekao da ne idemo na bazen, jer bjelilo može biti alergen, općenito noćna mora u jednoj riječi

    Na 2 mjeseca radimo inhalacije s kromoheksalemom (ujutro i navečer) !!

    Je li to liječnik koji ste propisali samo 2 puta?
    samo smo 3 puta propisali pulmolog, alergolog je rekao 4 je potrebno i na vrhu o astmatičarima kažu da 4 puta, 2 općenito o bilo čemu
    imamo i kromogeksalnu osnovu
    imamo gomilu alergijskog rinitisa, polinoza, alergijski laringotraheitis: 010:

    Alergijski rinitis. Kako liječiti? Tko se liječi?

    Dijete (2,6 g.) Ima alergijski rinitis trećeg tjedna.
    1. tjedan: oticanje nosne sluznice, otežano disanje. Prigovori na bol u zubima. Izbijalo je zubi.
    2. tjedan: zelene bale, upaljene žlijezde i uši, mokri kašalj. Tretirao je virus. Ispiranje nosa, aerosol u grlu, kapi u ušima, sinupret, erasal.
    3. tjedan (3. dan): žlijezde su upaljene, otekle u nosu i potoci bistre sluzi.

    Pedijatar (privatni) nudi liječenje alergijskog rinitisa uz pomoć hormonskih lijekova (kortikosteroida) Nasonexa, hidrokortizona (primjenom elektroforeze). Na marginama: imunosupresija i zaostajanje u rastu kod djece (ovo je jedna od nuspojava).

    Dosad sam pristao samo na klaritin sirup + vazokonstriktor (humer red, otrivin kapi) i nastaviti liječiti grlo.

    Recite mi, tko ima iskustva u liječenju alergijskog rinitisa i koji liječnik kontaktirati?

    Imali smo ORL s ovom temom nekoliko puta tijekom protekle dvije godine. Preporuke - oprati nos s humer + fenestil, u grlu tantum verde

    Alergijski rinitis pati

    Alergijski rinitis pati

    Julia R ”05 ruj 2012, 16:40

    Re: Bolesti alergijskog rinitisa

    Natalia »06 ruj 2012, 01:23

    Re: Bolesti alergijskog rinitisa

    cakura1 »6. ruj 2012. u 11:26

    Re: Bolesti alergijskog rinitisa

    Irina M »6. ruj 2012. u 21:41

    Re: Bolesti alergijskog rinitisa

    Wasp »6. ruj 2012. 22:23

    Re: Bolesti alergijskog rinitisa

    Veronika »06 ruj 2012, 10:56

    Re: Bolesti alergijskog rinitisa

    Natalia »7. ruj 2012, 02:28

    Re: Bolesti alergijskog rinitisa

    maxxx89 »7. ruj 2012., 12:15

    Re: Bolesti alergijskog rinitisa

    Natalia LG »08 ruj 2012, 01:03

    Re: Bolesti alergijskog rinitisa

    Natalia ”09 ruj 2012, 03:30

    Forum o zaustavljanju.

    Komunikacija Hepčnik, Aesculapius i koji su im se pridružili.

    Alergijski rinitis - načini borbe?

    Alergijski rinitis - načini borbe?

    Odmah rezervirajte da nemam „sezonski“ rinitis (razdoblje cvjetanja), već „tijekom cijele godine“.
    Vjerojatno, ekstrahepatična prisutnost HepS-a pojavila se 2008. godine. Takozvana "kućanstvo" alergija, što je sve - na prašinu, cvijeće, životinjsku kosu. Čišćenje kuće stalno, ali ne pomaže. Istina, sada papagaj baca još više.
    Borim se s različitim uspjehom. Vibrocil mu je kapao u nos, Tavegil, Claritin je pio s pločica, sada Zodac vrijedi kapljice - nema posebnog učinka. Nekada je bio prigušen, a nakon nekog vremena opet ista stvar.
    No, posljednjih tjedana sve je povremeno eskaliralo. Bilo na pozadini terapije, ili samo po sebi.
    Ujutro ustanem i počnem nekontrolirano kihati. I tako beskrajno boli glava. Oči su zalijevanje, nos teče, oticanje, strašan svrab u nosu. Već se trljala. I cijeli dan takve nevolje!

    Dobri ljudi, pomozite nego što možete! Sva mišljenja su prihvaćena.

    F-0 (4,5 kPa)
    HTP od 11.2010 do 10.2011 PegIntron 80 + Ribavirin 1000
    Minus 8 tjedana. SVR.

    Život ima upravo onu vrijednost koju joj želimo dati.

    Re: Alergijski rinitis - načini borbe?

    Re: Alergijski rinitis - načini borbe?

    Re: Alergijski rinitis - načini borbe?

    F-0 (4,5 kPa)
    HTP od 11.2010 do 10.2011 PegIntron 80 + Ribavirin 1000
    Minus 8 tjedana. SVR.

    Život ima upravo onu vrijednost koju joj želimo dati.

    Re: Alergijski rinitis - načini borbe?

    Re: Alergijski rinitis - načini borbe?

    Re: Alergijski rinitis - načini borbe?

    F-0 (4,5 kPa)
    HTP od 11.2010 do 10.2011 PegIntron 80 + Ribavirin 1000
    Minus 8 tjedana. SVR.

    Život ima upravo onu vrijednost koju joj želimo dati.

    Re: Alergijski rinitis - načini borbe?

    Re: Alergijski rinitis - načini borbe?

    F-0 (4,5 kPa)
    HTP od 11.2010 do 10.2011 PegIntron 80 + Ribavirin 1000
    Minus 8 tjedana. SVR.

    Život ima upravo onu vrijednost koju joj želimo dati.

    Re: Alergijski rinitis - načini borbe?

    Re: Alergijski rinitis - načini borbe?

    Re: Alergijski rinitis - načini borbe?

    Re: Alergijski rinitis - načini borbe?

    Također sam pate od rinitisa u cvatu u proljeće, droge samo smanjiti simptome, kao liječnik je rekao da je najbolji način da se izbjegne kontakt s alergenom, tj. svi prozori su zatvoreni, stavio sam auto ispod prozora (da idem ravno od kuće do automobila), od ulice desno do tuša, ali općenito za razdoblje cvatnje bolje je promijeniti mjesto stanovanja (na odmoru, otići negdje gdje je sve već izblijedjelo). činilo se da pomaže, ali za jednu sezonu. Također bih volio znati gdje sada možete biti cijepljeni i koliko su učinkoviti.

    Na pozadini lijekova na HTP-u, na licu se počelo pojavljivati ​​neko svrbežno crvenilo, lagano natečeno - ispod očiju, na čelu i na sljepoočnicama, nadam se da će na kraju HTP-a proći, ako je itko imao takvu stvar, HTT se sam završio?

    Re: Alergijski rinitis - načini borbe?

    Re: Alergijski rinitis - načini borbe?

    Re: Alergijski rinitis - načini borbe?

    Lilitushka, imamo ovdje u poliklinici tako čarobnog alergičara. Jasno je propustila moj posjet. Zbog toga je Zodaku propisala tablete i predala dopis o antialergijskom životu.
    Tada nisam znao za testove, ali sumnjam da su napravljeni u našoj zemlji.
    alergija na prašinu (u njemu živi grinja). Ne svrabam, imam rinitis. Čišćenje kuće stalno, unatoč teru.

    Usput, moj liječnik je rekao da nakon HTT-a alergija može nestati. Pogotovo ako je dobivena na pozadini hepatitisa.

    F-0 (4,5 kPa)
    HTP od 11.2010 do 10.2011 PegIntron 80 + Ribavirin 1000
    Minus 8 tjedana. SVR.

    Život ima upravo onu vrijednost koju joj želimo dati.

    Re: Alergijski rinitis - načini borbe?

    Re: Alergijski rinitis - načini borbe?

    Hepatitis C; Gen.1; F0-1; 9,7 x 10,5 ME / ml; CT / TT
    Voditelj terapije: 03/06/2015; težina 64; Pegintron100 + ribavirin1000 + Egisof (iz tjedna 10)
    u dnevnik

    UVO48

    Re: Alergijski rinitis - načini borbe?

    Možda postoji alergija na ovo slatko stvorenje, čudno je da vam alergičar nije ništa rekao.
    Možda ima još nekih životinja u kući?

    Pokušajte što je više moguće ukloniti sve tepihe, šetališta, mekane igračke.
    Onda je pitanje, i na kojem jastuku spavate? Perje, dolje može uzrokovati alergije.
    Možda negdje u stanu, u nekom neprimjetnom kutu, plijesan je počeo, može uzrokovati alergije.

    Ne znam gdje živite, ali u razdobljima izvan sezone, mnogo vlage i alergija pogoršava, čim se pojavi mraz, to bi trebalo postati lakše.

    Uopće se ne slaže. Bilo koji antihistaminik, ako postoje ozbiljni problemi, potrebno je uzeti najmanje 14-30 dana, inače neće biti smisla. Kao nazoneks i njegovi analozi. To je ispravno da se za dugo vremena, a zatim ljudi psryknut 1-2 dana i mislim - to mi ne pomaže, i to neće pomoći.
    U vezi s činjenicom da je to štetno, tumori mogu odraziti, što više štete, od uvijek začepljenog nosa (zbog nedostatka kisika za mozak) ili iz lijekova.

    == 14. stu 2014, 16:13 ==

    Žao nam je! Nakatala ovdje, i nije pogled na datume, dobro, ništa, to može biti korisno za nekoga!

    Re: Alergijski rinitis - načini borbe?

    Kako to reći izravno iz Hepsa nije, ali ako ste skloni alogiji, postoji samo tendencija, onda s ovom tendencijom, bez izazivanja i vođenja zdravog načina života, možete živjeti do 100 godina, a to se neće pojaviti u obliku rinitisa, astme, urtikarije, neurodermitisa.dermatitov.
    Ali heps započinje autoimune procese i slabi imunku, i to postaje slabo.

    == Sat Nov 15, 2014 18:25 ==

    Svi ti sprejevi, histamin - olakšavaju samo za neko vrijeme.Ako postoji alergija na nešto određeno, lakše je identificirati i izbjeći.Tu je imunoterapija, treba je uzeti kod alergologa, ali je prije toga potrebno pregledati.Postoje kontraindikacije. Primjerice, fibroza u plućima.
    Tako puno pomaže, ali trebate tražiti iskusnog liječnika, puno prevaranata, a prvi med je u St.

    Za Više Informacija O Vrstama Alergija