Glavni Kod djece

Alergija na Nutrilon Pepti - vrijedi li nastaviti?

Mobilna aplikacija "Happy Mama" 4.7 Komuniciranje u aplikaciji mnogo je praktičnije!

Buck seje izmet?

Ne, poslali su nas u KVD samo za struganje krvi i kože. (

Predaju. Imali smo ga tako da se ispostavilo da je staph. Tretirano i sve je prošlo

Je li vas pedijatar uputio ili su predali laboratorij?

Usmjeren pedijatar. Ali ako ne i izravno, obratite se sebi

Ne, poslani su nam samo krvni urin, a zatim i cijepljenje. Sve ostalo već je dječji dermatolog u KVD-u.

Mi smo na punom hidrolizatu od tri mjeseca. Kad je hidrolizat počeo davati, činilo mi se da nam i ta smjesa ne odgovara, jer nije bilo nikakvog poboljšanja, a činilo se da su se pojavili novi osipi, ali hidrolizat djeluje. Potrebno je da sada svi nagomilani alergeni izađu, možete ubrzati proces davanjem sorbenta (Enterosgel ili Polysorb). Potpuno smo očistili kožu nakon 3,5 tjedana, otprilike nakon početka hranjenja s hidrolizatom. Nije bilo znakova alergije, niti pjegice prije uvođenja komplementarne hrane.

Polysorb daje i antihistaminici, još nismo završili kurs... A na kojem si hidrolizatu? Ima li beba sada alergijske reakcije?

Počeli smo s Frisopepom, ali on nije došao do nas, imao je jaku tekuću stolicu od njega, stigao u bolnicu, pokupio mješavinu u bolnici, zaustavio se na Nutrilon pep gastro i još uvijek jede. Došlo je do alergije, nigdje nije nestalo, dijeta je vrlo skromna, a lijevo je lijevo desno. Uvođenje komplementarne hrane općenito je posebna tema... činilo mi se da se slijeva na apsolutno sve, prije 6-6,5 mjeseci, ne počinjem, kod alergičara kasnije to bolje, crijevo se oštećuje alergenima, kasnije se stvaraju enzimi nego u drugoj djeci. Do sada, ne mogu ući u prehranu riba, kokošjih jaja, kruha, dobro, mliječnih i govedina je razumljivo, crveno povrće i voće, također, lijeva odmah. Nadam se da će proći najmanje tri godine...

Oh, kako: (Želim vam snagu i strpljenje, i zdravlje djeteta! Vjerojatno ćemo pričekati 3-4 tjedna, pa, ako se ne počne izlaziti (ali nadam se da je izbor barem smjesa gotov.) Kao što je već rečeno, odustat ćemo od toga. Možda postoje neki drugi razlozi, a mislim da ga nećemo imati prije šest mjeseci o komplementarnoj hrani, au utorak imamo 5 i barem još 2-3 tjedna za praćenje reakcije na smjesu.

Imate li alergije? Ne na kravljem mlijeku?

Na njega. Sjećam se da ti se sviđa na Frisopepeu? Dermatolog nam je rekao da moramo pokušati, odabrati, ali da bismo shvatili hoće li ići ili ne - pojesti 3 tjedna... I ja sam u nevolji. Ne želim se voziti svaki tjedan od jednog do drugog, i također se bojim unakrsne reakcije na kazein, ali s druge strane znam da neće biti gore od toga... Općenito, ja sam u tužnim mislima. (

Alergični smo na peps od ožujka. Pokušali smo frisopep, bilo je užasno. Ponekad se na Nutrilonu pojavljuju nova mjesta, ali ih ne vezujem za smjesu, čini mi se da su sami. Ali s mamcem, sve što ste pokušali, osim tikvica, prelijte (

Na kraju sam odlučio da se ne oljuštim, ne riskiram, i opet... novu mješavinu - stres. Dosadašnjim promjenjivim uspjehom, 3 dana u cjelini, čisto i čisto i te su točke nestale, danas opet na čelu i na leđima. Također sam se pomirio s tim da će se oni ionako pojaviti, tako da to nisam učinio. Vi samo trebate pričekati i pokušati minimizirati... (

Nema alergija!

medicinski priručnik

Pregledi alergije na mješavinu peptida Nutrilon

Moja kćer je sada 4 mjeseca i već 2 mjeseca borimo se protiv alergija. Iskreno, nisam mislio da ću naići na takvu katastrofu, ali nažalost... Od trećeg mjeseca hranio sam bebu Nestozen-1 prebioticima i sve je bilo u redu, bila sam zadovoljna cijenom i kvalitetom smjese, beba je redovito odlazila na zahod u normalnim bojama i problema s stolicom nije bilo. Nakon mjesec dana jela ovu smjesu, lijevi obraz (samo jedan) počeo se crvenjeti od kćeri, i tada smo uzimali Gelisalov sirup protiv kašlja, dok je dijete kašljalo. Kada su došli na rutinski pregled kod pedijatra, preporučila nam je da prestanemo piti sirup i odemo na hipoalergensku Nan 1. Zamijenili smo se. Dječak je i sam prestao ići u zahod, a stolica je postala zategnuta smeđom nijansom. Obraz nije prošao i počeo strašno svrbjeti. Nakon hranjenja bebe Nan GA tjedan dana, odlučili smo se prebaciti na alergiju na Nutrilon Pepti. Postupno se prebacuje u drugu smjesu, zamjenjujući jednu hranu dnevno. Primjećujem da su se prebacili na Nutrilon bez preporuke pedijatra, jer ga uskoro nećemo vidjeti na recepciji. I ovu mješavinu nam je savjetovao medicinski predstavnik trgovine Buslik, a ja sam već puno čitao na internetu. Obraz je počeo malo prolaziti, ali nakon nekoliko dana crvenilo se ponovno vratilo i prevladalo je i desni obraz. Sada imamo oba crvena i suha obraza. Već dva tjedna sjedimo na alergiji na Nutrilone Pepti, ali ne vidim nikakve rezultate poboljšanja. Prije dva dana bili smo na sljedećem planiranom pregledu. Da budem iskren, nemamo pedijatra, pa smo se dogovorili s voditeljem pedijatrije. Na kraju je rečeno da se smjesa ne mijenja, propisali su Mezim, Smektu, Fenkrol. Rekli su da kupite tvrtku za kremu Olathum. Još nisam našao ovu kremu u ljekarni, obraze sam zamazao zaštitnom kremom protiv crvenila Bubchen (ne uzima puno crvenila). Također su rekli kuhati smjesu u flaširanoj prokuhani vodi (iako se ne žalim na vodu iz slavine, nema mirisa ili neugodnog okusa). Prošli smo testove, nakon tjedan dana idemo na recepciju glave i ispred nas čekaju posjeta alergologu. Ovdje smo u ovoj fazi suočavanja s alergijama.
Mene su zanimale mnoge mumije na ovu temu, netko tko se prebacio na Ljudsko bez tableta pomogao je da se odmah zaborave alergije, netko se prebacio na skupu smjesu dadilja na kozje mlijeko, a netko je samo prerastao dijete.
Mame koje su preživjele ili preboljele alergije u svojoj djeci, kažu nam kako je bilo, dijele vaše pozitivno iskustvo. Mislim da ova tema zabrinjava mnoge ljude na ovoj stranici. Hvala unaprijed.
P.s. Također obećavam da ću podijeliti svoj nastavak borbe protiv ove infekcije nazvane alergije.

Odgovori (stranica 1 od 1)

i ovdje smo alergični na mlijeko, to jest na sekundarnu netoleranciju na mlijeko. negdje u mjesecu smo stigli u bolnicu, pupak nije zarastao i disbakterioza se pogoršala i pogoršala, težina je prestala dobivati, proljev je postao tamno zelene boje, pjenušav, čest (10-14 puta dnevno), crvenkast, ali ne i suština u ovome. Kad smo stigli u bolnicu, dobili smo antibiotike. Ovdje se nalazi antibiotik i ispiru se iz bakterija koje su odgovorne za preradu mlijeka. Isprva je sve bilo normalno, čak smo i otpušteni iz bolnice, ali nakon toga, ni tjedan prošao, dijete je počelo povraćati nakon svakog hranjenja, naravno da smo bili uplašeni i pozvali smo hitnu pomoć, odveli smo u odjel za infekciju. Tamo smo analizirali i postavili ovu dijagnozu - sekundarnu netoleranciju mlijeka (mliječni nedostatak). Morao sam odustati od dojenja i prebaciti se na NAS smjesu bez pratnje, dijete se odmah oporavilo, počelo dobivati ​​na težini, povraćalo, dobro jelo i spavalo. Negdje u pola godine, pedijatar je rekao da je vrijedno pokušati zadržati formulu djeteta u prehrani djeteta, kako su se bakterije već trebale oporaviti, pokušale su - nisu pokušale bolje, nakon 2 sata počele su povraćati, povraćale oko 6 puta, a navečer su počele povraćati, povraćale oko 6 puta, a navečer oko optuženika. Nakon toga, tražio sam da budem testiran, kada su rezultati bili spremni, iznenadili su me, flora mog djeteta je potpuno obnovljena i bebu možete prenijeti na mlijeko bez straha i rizika. Druga vožnja nije okrunjena uspjehom, opet smo povraćali, nakon nekog vremena, hvala Bogu, da je mješavina dala prilično malo (oko 15-20 ml). Nakon toga, sve sam ispričao svom pedijatru, i sa dobrim izgledom, gledajući me, nije znao što da mi kaže, a sve je to bilo dovoljno da ga pošalje na sastanak s gastroenterologom. Sada smo stara gotovo godinu dana, nije kako možemo dobiti sastanak s gastroenterologom, ponekad na odmoru, a zatim odustati, ali za sada smo na dijeti bez mliječnih proizvoda.

također se bavimo alergijama. Liječena alergija Frisopep. Nakon 1,5 tjedna, bilo je rezultata. Tada, kada su osipi potpuno nestali, počeli su jesti smjesu na kozi. Prvo, md mil koza, jer kad je bio potreban Frisopepe, bio je potreban cijeli protein, au Frisopepeu duboki hidrolizat. Postupno su se prebacili na Kabritu, jer je bila malo jeftinija, a djetetu nije trebalo mnogo više, samo zato što su kupovali vitamine i minerale. Bilo bi mi drago ako vam to uopće pomogne. I sami su prošli kroz sav taj užas. Kasnije su počeli piti antihistaminik na bazi cetirizina, jednog od njihovih popularnih, Zodaka, Parlazina i nekih drugih.

MW je sada jede alfaru alergiju.Ako novac dopušta.Ja čvrsto savjetovati.Čitajte na Nete!

Bilo je isto, crvenilo jednog obraza, hranilo se kiselo-mlijekom bellaktom i sve je nestalo, čim je ponovno uvela uobičajenu smjesu, opet je pocrvenjela. Dakle, dugo sam hranio 50/50

Možda reakcija nije bila tako jaka, ali je prošla i kad su prešli na IR. jer je moje mlijeko nestalo i to je to. Tada su obrazi crveni, a tijelo također izliveno. Promatrana je dijeta, ali nije bilo reakcije na mlijeko. Kupali su se u ljekovitom bilju i koristili aloe-line kozmetiku za osjetljivu kožu. Prošlo je crvenilo, kozmetika na prirodnim sastojcima, što je vrlo važno za alergije. Ali o vodi, uzela bih očišćenu za bebu, prošli smo kad su ti problemi počeli.

Uštedio je samo mlijeko fermentiranog NAS-a do 6 mjeseci. zatim prešao na Bellakt kiselo mlijeko. Uskoro 2 godine, ali obrazi postaju crveni u mlijeku, pa nastavljamo jesti smjesu umjesto mlijeka, iako je NL nisko-mliječni Bellakt. I do godine samo KM. Pokušali su sve, samo je on pomogao. Neki kažu da ne može biti u svim obrocima, ali nije, ne utječe na kiselost, tako nazvana jer sadrži bakterije mliječne kiseline, + neće biti problema sa stolicom. Nemojte eksperimentirati, to provjeravaju mnogi moji prijatelji, neće biti alergije na bjelančevine mlijeka, jer se on dijeli u smjesu kiselog mlijeka. Za nekoliko dana sve će proći.

Moja kći je rođena alergično od rođenja, ali ona je bila na stražarima pa sam upravo namjestila meni, samo sam htjela savjetovati vas na obrazima koji su zacjeljivali rane, samo mislim da je to više od lošeg vremena i da se nanosi kao film, ali trebate suprotno od disanja.,

Ako pratite svoju priču, imate alergiju na lijek... ali zašto mijenjati smjesu?

Kakva je radost što imam tri kćeri... Predivne male oči i bucmasti obrazi... Veseli osmjesi i zvučni dječji smijeh... I ti mali ljudi su WAYER U SVIJETU SVIH.

kupiti losterin. to nije skupo za novac. u zelenim apotekama. krema od masovnog tipa po bjelinom crvenilu ne može se ukloniti. negdje sam ga vidio čak iu dva internetska časopisa u Minsku.

Moje dijete je također patilo od alergija na mješavinu Bellakta. Samo što nismo imali crvene obraze, ali cijelo tijelo nije imalo "mjesto življenja". Tada sam se mučila. Sjećam se kada je pedijatar vidio da je užasnuta, i izlila je preko noći. Bili smo povučeni oko mjesec dana. Slava Bogu prošla, ali pedijatar nam je rekao da ako ne uklonimo ovo sranje u određenom razdoblju, morat ćemo uzeti hormonske preparate ili u balnitsa. Da, odmah smo zamijenili mješavinu. ponekad suhe na tijelu, sve su to posljedice te strašne alergije ii. Uskoro se oporavite. Usput, bili smo stari 2,5 mjeseca.

Sada smo stari 6 mjeseci. Sjedimo na mješavinu Alphare gotovo 2 mjeseca. Nije bilo poboljšanja tijekom cijelog mjeseca, ali nije bilo ni pogoršanja. I samo mjesec dana kasnije kora na obrazima počela se spuštati i svrab je prestao. Ali! Naši obrazi se ne čiste kao što bismo željeli. Da, bolje nego što je bilo, ali daleko od idealnog. Da budem iskren, očekivao sam najbolji učinak Alfarine mješavine za takvu vrstu novca. Možda će biti potrebno hraniti ovu smjesu dugo vremena, tako da je djetetovo lice potpuno očišćeno. Bit će vrlo nesretno ako se sve ispostavi da je to gubitak novca...
Inače, Nutrilon Pepti je mješavina alergija, imamo strah od onoga što se dogodilo našim obrazima: bili su prekriveni smeđe-crvenom koricom, kao da nose lice na asfaltu... Ne znam kako je smjesa korištena za liječenje alergija na hranu, ali sve se ispostavilo suprotno, Užas, ne mješavina!
Izvrsno pomaže govorniku, koji je propisao pedijatar. Temelji se na cinkovom oksidu i dimedrolu. Dobro uklanja crvenilo, ali to je, naravno, samo privremeno, pa ga morate redovito razmazati.
Dobra emulzija iz medicinske serije Topikrem za kožu sklonu alergijskim manifestacijama. Savršeno vlaži obraze i čini ih mekima kao dupe u bebi...
Hvala vam djevojke koje ste se odjavili, vidim da svaka mama ima vlastitu borbu s alergijama.
Nastavit ćemo jesti dok je Alfara, ali želim joj se toliko skloniti, previše boli, draga...

: Sada imamo 6 mjeseci. Sjedimo na mješavinu Alphare gotovo 2 mjeseca. Nije bilo poboljšanja tijekom cijelog mjeseca, ali nije bilo ni pogoršanja. I samo mjesec dana kasnije kora na obrazima počela se spuštati i svrab je prestao. Ali! Naši obrazi...

Dobar dan! Recite mi, molim vas, jeste li hranili Alfarovo dijete dugo vremena i jeste li imali neke alergije?

Sada svojoj bebi dajem Nutrilon alergiju na pep, ali iz nje se osip prošao po cijelom tijelu, a na obrazima su suhe. Na Nan, HA je također izlio.

: Dobar dan! Recite mi, molim vas, jeste li hranili Alfarovo dijete dugo vremena i jeste li imali neke alergije?

Sada svojoj bebi dajem Nutrilon alergiju na pep, ali iz nje se osip prošao po cijelom tijelu i po obrazima kore...

Dao sam smjesu Alfaréu 3 mjeseca. Učinak je dugo čekao, bilo je i trenutaka kada sam sumnjao da će ova mješavina pomoći mojoj kćeri. No, nakon 2 mjeseca jela Alfara, obrazi su se doslovno očistili pred našim očima za 2-3 dana. Za mene to nije bila samo radost, nego i nestvarna sreća - vidjeti obraze moga djeteta čistima i lijepima...! Još mjesec dana sjedili smo na Alfaru, a zatim polako i pažljivo prebacili se na hipoalergensku mješavinu Humane. Sada ga pojedi.

Elizabeth, moj vam savjet: ako primijetite pogoršanje alergije Nutrilon Pepti, prestanite ga davati svom djetetu i pređite na drugi hidrolizat: Friso, Alphare ili mješavinu kozjeg mlijeka. Ne znam zašto, ali ni Nutrilon nije otišao k nama, već je samo pogoršao...

I budite sigurni da liječite mast ili kremni osip, kupajte se u vodi sa žicom, puno svježeg zraka. Antihistaminik treba uzimati zajedno s medicinskom mješavinom (npr. Fenistil ili Parlazin), ali to preporuča samo vaš pedijatar.

Da ne kažem da smo zaboravili na alergije. Ponekad se posipamo nekim proizvodima, jer uvodi malo mamca. Ali! Ovi osipi u obliku male bubuljice ili crvene mrlje nisu ništa u usporedbi sa strašnim korama koje su bile na licu mog djeteta!

I zašto ste tako kategorično napušteni mješavinom NAS-a? Naše dijete je imalo i konstipaciju i počeli smo davati kroz hranjenje kiselog mlijeka NAS. i problem je nestao. na djecu ne treba eksperimentirati.

Onaj tko želi traži mogućnosti, a ne razloge.

Moja kćerka od drugog mjeseca imala je prve znakove alergije, došla je prije apstrakcije, a sada joj je pet godina, tako da se nije pojavila alergija, s vremenom je zamijenila jednu s drugom, testirali su gotovo sve proizvode i životinje, ali se ispostavilo da je jedan. Prvi, koji smo doživjeli za dva mjeseca, na divlje ruže. Što se čini, ali to se događa ovako. Ne radim ništa posebno, čekam da izraslimo... otišli su na more, postali su bolji, znatno. Čistim alergene proizvode neko vrijeme, a onda ga tiho vraćam, tako da mogu proizvesti emotikon. nedvosmislen tabu. Za dvije godine, beba je točno znala na što je alergična, a kad joj je ponuđena čokolada, jasno je objasnila zašto je ne bi trebala piti i zašto je ne želi uzimati.

mi smo strašni ljudi koji pate od alergija, kao što je jedenje nečega što nije odmah prolijevalo (to je bilo kad smo bili na GW-u). Nakon toga su pili fenistil kapljice... dok su me mučili, sada više nije na GW, t-t. Umoran sam od toga da ne jedem ništa, hranio sam različite smjese kore. Mlijeko, uključujući Nan hypoallergenic. To nije pomoglo, uklonili su sve mliječne kaše (mlijeko), uveli kozu, dali kozju mješavinu (na kozje mlijeko), i kupili kozje mlijeko, kuhali i kuhali kašu, crvenilo i suhoća počeli su odlaziti s obraza. Pedijatar je savjetovao Advantan kremu, ali za sada sam se bojao razmazati, jer on je hormonalni. To će se pojaviti u svijetlo crvenim točkama. Nema voća i bobica osim borovnica...
Pokušao sam Bellakt, pa se izlio tako da je pozvana ambulanta, tijelo je bilo prekriveno takvom koricom kao da je spaljena... užas, uklonjen je gotovo mjesec dana, a na genitalijama.... losion je izrađen od lovora. užas... Bože zabrani takvo ponovno proživljavanje

mama njezine male lutke))

Ni u kojem slučaju ne eksperimentirajte, moje dijete ima atopijski dermatitis od rođenja, jer i ja i moj muž smo alergični. Jednom smo došli k dobrom stručnjaku (doktoratu) koji je pojeo psa za alergiju na hranu za djecu i čak razvio program prehrane. Tako je zabranio djetetu da razmrlja kožu s ništa osim Advantan masti, ne možete se kupati u različitim kožama, samo bebi sapun i hipoalergeni šampon Oylan (posebno je dizajniran za atopičnu djecu). Donio sam ga iz Poljske, ali i mi možemo kupiti na internetu, poput (//giz.by/brands/Oillan/). Usput, već šest mjeseci jedemo NAN-ovu hipoalergenu, sa stolicom pah-pah sve se popravilo, iako je isprva dugo patilo, a bilo je i zatvora od alergija.
Općenito, nikad ne idem kod pedijatara u okružnu kliniku, samo za cijepljenje, ne vjerujem im, čak ih i ubijam, iako priznajem da negdje postoje dobri liječnici na klinikama, ali nisam čuo za njih. U vašem slučaju morate potražiti dobrog alergičara. Sretno.

: A zašto ste tako kategorično napušteni mješavinom NAS-a? Naše dijete je imalo i konstipaciju i počeli smo davati kroz hranjenje kiselog mlijeka NAS. i problem je nestao. na djecu ne treba eksperimentirati...

Prema. Mi, također, imali česte zatvor na početku recepcije Nacionalne akademije znanosti GA, a onda su počeli davati Bellakt CM dva puta dnevno (ujutro-navečer), i sve se vratilo u normalu.

: A zašto ste tako kategorično napušteni mješavinom NAS-a? Naše dijete je imalo i konstipaciju i počeli smo davati kroz hranjenje kiselog mlijeka NAS. i problem je nestao. na djecu ne treba eksperimentirati...

Ja nisam taj koji je kategorički odbio miješati NAS. Samo se dogodilo da mi nitko od liječnika nije rekao na vrijeme da se problem s zatvorom iz hipoalergijskog NAS-a može korigirati fermentiranim mlijekom. Zato sam išao drugim putem - prebacili su se na Alfara i sve je ispalo.

: Govorno. Također smo imali česte konstipacije na početku recepcije Nacionalne akademije znanosti GA, a onda su počeli davati Bellakt CM dva puta dnevno (jutarnja večer), a sve se vratilo u normalu...

Što se tiče Bellakt... Oprostite, ali nemam povjerenja u ovu tvrtku. Jednom kad smo pokušali Bellakt, od njega je moje dijete bilo Djed Mraz u crvenom obrazu. Zato što je Bellaktom odlučio više ne eksperimentirati.

Ali svako dijete ima svoju mješavinu, Bellakt je pogodan za nekoga.

: Što se tiče Bellakta... Oprostite, ali nemam povjerenja u ovu tvrtku. Jednom kad smo pokušali Bellakt, od njega je moje dijete bilo Djed Mraz u crvenom obrazu. Jer s Bellaktom odlučio više ne eksperiment...

Prišao mi je, čak i sa velikim zadovoljstvom, da jede nego NAS. Nema alergijskih reakcija. Općenito, to je stvar ukusa, pokušaja i pogrešaka. Razumio sam jednu stvar, a većina nas ima predrasude prema bjeloruskim dobrima, premda blisko inozemstvo preferira proizvode naših proizvođača.

: Dao sam smjesu Alfaréu 3 mjeseca. Učinak je dugo čekao, bilo je i trenutaka kada sam sumnjao da će ova mješavina pomoći mojoj kćeri. Ali nakon 2 mjeseca jela Alfarine obraze...

Hvala na savjetu! Kada sam se prebacio na mješavinu alergija na peptide Nutrilon, prva dva dana djeteta su pala. Upravo sam se spremao pokupiti još jednu smjesu, ali sam pročitao da je nemoguće drastično promijeniti smjesu. Općenito, odlučio sam malo pričekati i gle, hranim sedmi dan i osip odlazi! Nadam se da će se sve dobro nastaviti. Stolica je svakako postala rjeđa, 1-2 puta dnevno, ali već uvodimo komplementarnu hranu.

Fenistil nove kapljice nam nisu pomogle, stavili smo kremu Oilatum (više mi se svidjela Physiogel, pa čak i jeftinija). Plivajte u seriji.

: i ovdje smo alergični na mlijeko, to jest na sekundarnu netoleranciju na mlijeko. negdje u mjesecu smo stigli u bolnicu, pupak nije zacijelio i disbakterioza se pogoršala i pogoršala, težina je potpuno prestala dobivati,

S nama na Frisu, ispražnjeni...... prešli su na Frisoa, ali... povremeno se pojavi osip. Sada malo po malo prelazimo na NORMALNI APTAMIL 1 (od rođenja do 6 mjeseci) i pah-pah........ sve je još super. Kupili smo Aptamil alergijsku kea i uobičajenu HA, ali...... nismo nas trebali. Iako su također stavili netoleranciju na neprobavljeni kravlji protein..... liječnik je bio iznenađen. Stoga.......... pokušajte.......... može i neke od vaših mrvica stane

Bok Moje dijete šest mjeseci. I mi smo također bili na alergiji Nutrilon Pepti, sada prebačeni na Bebilon (ovo je ekvivalent u Poljskoj). Bila je alergologa, pripisivala nam je hormonsku mast kako bi uklonila naše crvenilo (bilo je crveno - obrazi, ispod koljena, genitalije), ali budući da se ta mast preporučuje djeci od 3 godine, umjesto toga kupila je Advantan. Skinuo je sva crvenila za nekoliko dana. Bio sam zadovoljan s njim. I dermatolog je savjetovao Pimafukort mast (također sadrži hormon), ali i dobro pomaže.

Dobar dan, stari smo 2 mjeseca, od rođenja na mješovitoj hrani, odmah smo imali alergije, ali to nisam odmah shvatio, jer je dodatak bio mali. Pokušali su Bellakt, Nestozhen, Nan (hipoalergena i trostruka udobnost), sve je dobro par dana s novom mješavinom, onda sve slijedi isti scenarij (crveni obrazi, strašne grčeve noću i poslijepodne, plin, nemirni san, najgori je zatvor od 2). -3 dana) na ono što naš pedijatar kaže da je normalno na mješovitom hranjenju

Pomagala nam je mješavina konvertibilnog zlata s kozjim mlijekom, sve je prošlo za dan ili dva, obrazi su blijedjeli, trbuh je prestao boljeti, stolica se vratila u normalu, a najvažnije je počela spavati noću i pojavilo se dobro raspoloženje. bez obzira na hidrolizirani protein kravljeg proteina, a ako postoji alergija, onda to nikamo neće ići, pa smo jeli dva tjedna hipoalergeno i sve je bilo relativno dobro, ali se alergen nakupio i otišao jedno jutro (((((

Kabrita je svakako skupa mješavina, ali ništa nije šteta za zdravlje djeteta, i naravno pokušavam vratiti što je moguće više HB-a... i zbog alergije, fenicil nam pomaže, može se dati od rođenja

Moj sin je bio alergičan na Bellakt, prebacio se na Frisolak, učinak se počeo manifestirati nakon 1-1,5 mjeseci od početka mješavine: prestao se trljati i stari elementi osipa i crvenila polako su nestali. Dugo je pokupio smjesu, a NAS pokušao i Nestozhen. Kada je nevolja u potpunosti - dana za noć 1/4 suprastin, oslobodio svrab i iritaciju kože.

I mi smo bili alergični, Nutrilak je bio spašen hipoalergenskim i alergijskim kapljicama. Sada je sve u redu, kćer je već četvrta godina. Iz ostalih dviju smjesa sjećam se da je bio osip, čak i korica na ručki, ali nije bilo nturilaka. Kupljen na savjet pedijatra.

31. listopada 2012, 18:08

Danas je na pedijatru pedijatar predložio da se smjesa mijenja na alergiju na nutrilon peptide. Tko ima bilo kakve kritike o ovoj mješavini, a zatim u neteu pišu da mješavina nije jako dobra, djeca jedu loše.

Što je povezano s izborom smjese u prethodnom unosu.

Tko može čitati zanimljivo.

31. listopada 2012. 18:11

Gorko je, dijete može odbiti jesti, a ne može ga se držati dulje od mjesec dana.

3. travnja 2013. 22:08

kako ne može? Alergol koji sam rekao hranite ga posljednjem! A što onda? malo smo alergični

21. ožujka 2013. 19:49

Nutrilon stručnjak mi je rekao da možete sjediti na ovoj mješavini 0 ili više godina, da je pripremljen, ojačan i tako dalje. imamo strašnu alergiju na kravlji protein, pa sam morao kupiti ove suludo mješavine... pojede prvi put, i jede dobro, unatoč okusu i mirisu... najjače erupcije ostavljene nakon 2 tjedna... Ne znam kako skočiti s ove smjese opet posut...

3. travnja 2013. 22:09

i koliko sjediš na njemu? postoji poboljšanje! odmah smo jeli bez laktoze, liječnik je rekao da vratimo pep i ne smanjimo ga!

3. travnja 2013. 22:16

sjedimo od 6. veljače, uskoro će mjesec biti... skuplji uh... možda postoji šansa da odemo na hypoallergenic Nutrilon, ali zastrašujuće ((((najjači osip ostavljen, ali još uvijek ponekad malo prska, premazuje malo Advante s kremom za bebe i prolazi... sina jesti dobro... ttt... a tata sada radi samo na mješavinu (((((prošli su analizu stafloc, dysberterioza, čekamo rezultate... još uvijek može biti osip...

3. travnja 2013. 22:31

I mi smo sada izliječeni stafilokok! na članak, allergolch mi je rekao ako sam alergičan koji sjedi na pep sobes daje mi mjesec dana dugo kompinsatsiyu! (svađa ako ima puno pogrešaka! dijete ne dobiva na gumbe) allergolok čini dijagnozu da li pedijatar daje izvadak! Ja osobno ne znam točno kako to nazvati!

4. travnja 2013. 00:04

Već sam ga čuo, bilo bi potrebno prikupiti potvrde, ići kod alergologa... našem glupom pedijatru))))) takve budale u klinici rade, reći će vam, kao da plaćaju iz džepa...

"Nutrilon Pepti Allergy" - terapijska mješavina u reakciji na proteine ​​kravljeg mlijeka

Nije uvijek moguće da žena doji dijete, iako je to najbolja opcija za bebu. Mlada majka mora pokupiti smjesu za umjetno hranjenje. Raspon je vrlo raznolik, ali vrlo često djeca pate od alergijskih reakcija na bjelančevine kravljeg mlijeka. U tom slučaju, pedijatri propisuju terapijske mješavine, od kojih je jedna "Nutrilon Pepti Allergy".

Funkcije smjese "Nutrilon Pepti Allergy"

Osnova ove mješavine je hidrolizirani protein, odnosno protein, koji se dijeli na sigurno za dijete u veličini i masi čestica. To je, da tako kažem, obrađeno enzimima na radnom mjestu, što se smatra potpuno sigurnim za djecu s povećanom senzibilizacijom na kazein od rođenja.

Opasnost djeteta na CTM-u

Zbog nezrelog probavnog sustava dojenčad doživljava alergijske manifestacije bjelančevina kravljeg mlijeka. Takva reakcija se javlja ili nakon što dijete izravno konzumira mliječne proizvode, ili nakon što je mama konzumirala proizvode s mlijekom. Karakterizira ga osip na koži, svrbež, promjena u učestalosti i konzistenciji stolice, hirovitost, česta regurgitacija, teška tvorba plina, bol u trbuhu.

Kada se ti simptomi pojave, pedijatri propisuju potpuno isključivanje mliječnih proizvoda i njihovih derivata. Ako je dijete umjetni umjetnik, potrebno ga je prenijeti u medicinski sastav. Dijeta bez mlijeka sama po sebi je medicinski događaj, a mješavina vam omogućuje da napravite potpunu prehranu za razvoj i rast djeteta.

Zbog potpune hidrolize proteina, već unformirani organizam novorođenčeta nije opterećen, naprotiv, simptomi alergijskih reakcija su izglađeni.

Razlozi uvođenja smjese

Tako se događa da majka nema dovoljno majčinog mlijeka ili je nestala, tada će iskusni liječnik odabrati smjesu koja je prikladna za određeno dijete, uzimajući u obzir sve aspekte njegovog stanja. Terapeutske formulacije mogu se propisati u sljedećim situacijama:

  • patologija probavnog sustava;
  • kirurške intervencije;
  • bolesti koje uzrokuju disfunkcionalnu apsorpciju proteina i masti;
  • crijevna upala;
  • sindrom kratkog crijeva;
  • ulceracija u probavnom sustavu;
  • alergijske reakcije na uvođenje bilo kojeg proizvoda;
  • senzibilizacija na mliječne komponente.

struktura

Hipoalergene mješavine se dijele:

Uz pojavu kožnih reakcija, liječnik propisuje samo terapijske kompozicije. Preventivne smjese propisane su za osjetljivost na atipične reakcije imunosti. U oba slučaja osnova je hidrolizirani protein, ali u profilaktičkim pripravcima djelomično se cijepa, au liječenju - u potpunosti.

Protein ima dugu molekulu koja uzrokuje atipičnu reakciju tijela. Potpuna hidrolizacija proteina podrazumijeva razbijanje molekularnog lanca u najmanje čestice, koje se, kada se unesu u djecu, lako probavljaju i ne uzrokuju negativne učinke. Što je veća veličina i masa molekule, to će se ozbiljnija i brža reakcija nastaviti. Djelomična hidrolizacija proteina je skraćivanje molekularnog lanca.

Smjesa ima iznimnu formulu za svoj sastav i svojstva, što bliže majčinom mlijeku.

Hrana za bebe sadrži: hidrolizirani koncentrat proteina sirutke, maltodekstrin, mješavinu ulja, prebiotike, ester limunske kiseline, mono- i digliceride masnih kiselina, minerale, riblje ulje, kolin, vitaminski kompleks, taurin, mikroelemente, inozitol, nukleotide, L-karnitina.
Značajke hranjenja

U prehranu je potrebno uvesti novu komponentu iz malih doza, postupno povećavajući njezinu količinu. Ako dijete ima osip na prethodnoj prehrani, ni u kojem slučaju ne smijete prestati uzimati prethodni sastav i početi hraniti punu količinu novog. Potrebno je ući u strukturu unutar 7-10 dana, zamjenjujući posljednji proizvod.

Unija pedijatara Rusije tvrdi da je mišljenje da je nemoguće miješati različite smjese u jednoj boci mit. Sve deklarirane smjese na tržištu pokazale su se djelotvornima, u smislu kalorijske i nutritivne vrijednosti koje odgovaraju starosnim potrebama djeteta. Stoga liječnici savjetuju da se novi proizvod uvede metodom postupne zamjene prethodne, dopuštajući miješanje različitih namirnica u jednom spremniku.

U proizvodnji tekućeg proizvoda važno je pridržavati se preporuka navedenih u uputama:

  1. Sterilizirajte bocu i očistite ruke.
  2. Ulijte prokuhanu vodu u sterilnu dječju bočicu (oko 40 ° C). Količina vode mora odgovarati dobi djeteta. Ispravno izračunati iznos pomoći će hranjenje stola, koji je naveden u sažetku.
  3. Dodajte potrebnu količinu suhe tvari u skladu s dobi djeteta.
  4. Zatvorite poklopac spremnika i snažno protresite dok ne postane glatko.
  5. Prije hranjenja provjerite temperaturu gotove hrane.

Da biste izbjegli probleme, morate slijediti ova pravila:

  • pripremiti tekući proizvod samo prije hranjenja;
  • Ne ostavljajte pothranjenu hranu za sljedeći obrok - to može samo naškoditi djetetu;
  • ne zagrijavajte ga mikrovalnom pećnicom;
  • ne dodavati dodatne komponente;
  • strogo se pridržavajte doze prema dobi djeteta;
  • uvoditi postupno, brzo uvođenje će povećati neugodne trenutke.

Njihova značajka nije vrlo ugodna, čak i gorak okus. To je norma, kakvoća okusa dobiva takvu boju kao rezultat razgradnje proteina. U tom smislu i boja stolice može se promijeniti - postaje zelenkasta. To ne bi trebalo plašiti roditelje, jer je to također norma i ne zahtijeva otkazivanje ili zamjenu smjese.

Paket i cijena

400 grama može. Cijena ove hrane u Rusiji varira od 700 do 1500 rubalja, to ovisi o regiji i mjestu kupnje.

Pregledi stručnjaka

Ovaj proizvod odobrili su mnogi kvalificirani medicinski stručnjaci.

Irina Vladimirovna, pedijatar

Anastasia Konstantinovna Belova, pedijatar

Uvjeti skladištenja

Rok trajanja proizvoda od datuma proizvodnje je 18 mjeseci. Datum proizvodnje označen je na ambalaži. Od otvaranja banaka, rok trajanja je tri tjedna. Vrlo je važno pravilno uskladištiti smjesu:

  • temperatura u prostoriji ne smije prelaziti 25 ° C;
  • vlažnost - do 75%;
  • ne skladištiti u hladnjaku;
  • ne stavljajte posudu u blizini grijaćih elemenata;
  • čuvajte uvijek s dobro zatvorenim poklopcem;
  • Nemojte koristiti zastarjelu hranu.

Savršen miks?

  • živahnost;
  • stolica se ne mijenja;
  • način mirovanja nije slomljen;
  • dobro dobivanje na težini.
  • pospanost;
  • neraspoloženje;
  • tearfulness;
  • stalno stezanje nogu do trbuha;
  • stvaranje jakog plina;
  • pojavu neugodnog mirisa fecesa;
  • konstipacija ili konstipacija;
  • neprobavljena hrana u stolici;
  • poremećaj spavanja;
  • nedostatak debljanja.
  • beba neprestano plače;
  • nema dobivanja na težini;
  • česta regurgitacija;
  • stolica je kao voda s pjenom;
  • pojavio se osip na koži.

Ako se pojave i neke manje negativne manifestacije, trebate potražiti pomoć liječnika. On će moći utvrditi uzroke kršenja i poduzeti mjere.

Je li moguća alergija na Nutrilon Pepti?

Čak i terapijski spoj može razviti negativan imunološki odgovor. Riječ je o vrlo rijetkoj pojavi, budući da je prehrana razvijena na poseban način za bebe s povećanom senzibilizacijom. Nepoštivanje doze može uzrokovati negativne kožne manifestacije. U sastavu su biljna ulja, vitamini, riblje ulje - to su komponente koje mogu uzrokovati simptome alergije. Za mrvice tijela, samo mala čestica alergena dovoljna je za manifestaciju reakcije. U takvoj situaciji trebate se posavjetovati s liječnikom kako biste potvrdili dijagnozu. Liječnik može propisati analoge ovog proizvoda. To uključuje:

Roditeljski pregledi

Mnogi roditelji u seriji Nutrilon pronalaze savršenu kombinaciju sastojaka.

Svetlana, 35, Moskva

Alergiju Nutrilon Pepti koristimo od rođenja (imam drugo dijete). Na prvom sinu već su isprobali sve užitke ove mješavine, pa s drugim djetetom nije bilo izbora. Točno sam znao koju ću tvrtku koristiti. Ova smjesa nije uzrokovala da bilo koja moja djeca imaju bilo kakve loše simptome. Mislim da nije vrijedno uštede na prehrani vaše djece i odabrati samo dokazane proizvode.

Zubenko Yana, Bjelorusija

Christina Ogneva

Elmira Isakova, 25 godina, Ufa

Nutrilon linija smjese

Nutrilon je predstavljen drugim smjesama koje se koriste za prevenciju i liječenje problema djeteta.

  • Nutrilon Hypoallergenic 1 i 2 - prilagođena prehrana za bebe s predispozicijom za alergije.
  • Nutrilon Pepti Gastro je mliječni proizvod koji se koristi za probleme s crijevnom apsorpcijom, pogodan za djecu od prvih dana života.
  • Nutrilon Lactose Free - prehrana za dojenčad s netolerancijom na laktozu.
  • "Nutrilon aminokiseline" - spoj na bazi amino kiselina, pogodan za novorođenčad.

Samo liječnik može odabrati terapijsku ili profilaktičku smjesu. Time ćete izbjeći neugodne situacije i ojačati zdravlje djeteta.

Similac alienmentum

Za djecu od rođenja.

Suha mješavina za bebe na bazi potpuno hidroliziranog kazeina s trigliceridima srednjeg lanca. Medicinska prehrana za djecu s teškim alergijama na hranu bez palminog ulja, laktoze i glutena.

Similac alienmentum

Similac alienmentum

Similac Alimentum * - dokazani učinak kod djece s alergijom na kravlje mlijeko:

  • Kompletan kazeinski hidrolizat - molekula proteina se dijeli na male fragmente, što značajno smanjuje alergenost smjese i omogućuje hranjenje djece s teškim alergijama.
  • Srednje lančani trigliceridi - lako probavljive masti važne su za djecu s teškim alergijama, što može ometati apsorpciju lipida u crijevima.
  • 24h - smanjuje kolike zbog alergije na proteine ​​kravljeg mlijeka kod većine djece već u prvih 24 sata *;
  • BEZ Palmovog ulja, bez laktoze i bez glutena

Similac Alimentum posebno je dizajniran za:

Djeca s teškim alergijama na hranu ili alergijama na kravlje mlijeko

Djeca s kolikama zbog alergije na proteine ​​kravljeg mlijeka

Djeca s malapsorpcijskim sindromom (intestinalna apsorpcija)

Za udobnu probavu:

  • Potpuno hidrolizirani protein kazeina lako se probavlja
  • Posebno formulirana kompozicija bez palminog ulja u obliku mekane stolice, poput stolice za dojene bebe, i smanjenje učestalosti zatvora
  • Izostanak laktoze pomaže u smanjenju stvaranja plina i prateće anksioznosti tijekom nedostatka laktaze.
  • Obogaćen trigliceridima srednjeg lanca za bolju apsorpciju masti.
  • Jedinstveni sastav ugljikohidrata za bolju apsorpciju i apsorpciju ugljikohidrata

Za razvoj inteligencije i vizije:

  • IQ sustav je jedinstvena kombinacija omega-3 (DHA) i omega-6 (ARA) masnih kiselina, taurina, kolina i željeza, neophodnih za razvoj i viziju mozga

Za zdrav rast:

  • Vitamini, kalcij i drugi minerali potrebni za zdrav rast

* Alimentum
** Prema kliničkoj studiji koja je koristila Similac Alimentum bez ARA i DHA u maloj skupini djece s kolikama zbog alergije na bjelančevine kravljeg mlijeka (Podaci o datoteci, studija AC84, kolovoz 2004. Abbott Nutrition, Columbus, Ohio)

Smjesa "Nutrilon Pepti Allergy": opis, sastav i osvrti

Ne uvijek majka ima priliku dojiti dijete i prisiljena ga je prenijeti na umjetnu prehranu. I odabrati prikladnu smjesu za dijete, također, često je također teško, jer može biti alergičan na sastav jednog ili drugog umjetnog mlijeka.

Za djecu s alergijama majke često kupuju dječju hranu "Nutrilon Pepti Allergy". Oni s djecom koja pate od teških manifestacija alergije, ostavljaju uglavnom pozitivne kritike o ovom alatu. Posebno je ova vrsta "Nutrilona" pogodna za one bebe koje pate od alergija na bjelančevine kravljeg mlijeka, koje su dio uobičajenih mješavina.

Alergija na Nutrilon Pepti: Značajke proizvoda

U mješavini "Nutrilon Pepti Allergy" također je prisutan protein, ali je u stanju duboko se podijeliti, odnosno apsorbirati lako. Alat je razvijen na bazi potpuno hidroliziranih proteina sirutke. Aktivne komponente ove prehrane su masne kiseline i druge tvari:

  • nukleotida;
  • dokosaheksaenska kiselina;
  • arahidonska kiselina.

U prvoj godini života najčešći uzrok alergije u djece je protein kravljeg mlijeka. Može također postojati intolerancija na majčino mlijeko. I ne mogu se pojaviti sve mješavine, često bebe imaju alergiju na Nutrilon ili drugu mješavinu namijenjenu običnoj djeci.

Alergija Nutrilon Pepti je proizvod stvoren uz preporuke iz cijelog svijeta, posebno za djecu koja pate od alergija. Korištenjem ovog proizvoda, dijete ima priliku u potpunosti jesti zajedno s drugim bebama. Jedinstveni kompleks kiselina, prebiotika i drugih sastojaka pridonosi punom razvoju djeteta. Hranjivi sastav na mnogo načina podsjeća na sastojke prirodnog majčinog mlijeka.

Ponekad dječja stolica može dobiti zelenu nijansu, jer je u mješavini prisutan hidrolizirani protein, ali to je karakteristično obilježje svake dječje hrane koja sadrži hidrolizat proteina sirutke. Upravo on određuje učinkovitost upotrebe ove hrane za djecu s alergijama. Okus je gorak ili opor.

Alergija na Nutrilon Pepti: Sastav

Ova mješavina za alergije je najbolja opcija prema recenzijama mama na internetu i ne samo. Osim toga, liječnici često preporučuju i ovu mješavinu Nutrilon za bebe koje pate od intolerancije na majčino mlijeko i druge vrste dječje hrane.

Ovo svojstvo je zbog sastava proizvoda:

  • protein sirutke u koncentriranom obliku, cijepan metodom duboke hidrolize;
  • ulja suncokreta, uljane repice, palme i kokosa;
  • maltodekstrin;
  • prebiotik;
  • masne kiseline (linolna, eikosapentaenska, arazidonska i druge);
  • riblje ulje;
  • nukleotida;
  • vitamini i minerali skupina B, A, K i C;
  • inozitol;
  • kolin;
  • L-karnitina.

Ključna svojstva smjese "Nutrilon Pepti Allergy"

Djeca često pate od netolerancije proteina krave zbog činjenice da njihovi probavni organi ne mogu u potpunosti razgraditi i preraditi laktozu i kazein - ključne sastojke mlijeka. Sastav smjese za alergije uključuje sastojke koji doprinose njegovoj apsorpciji i ne iritiraju probavni sustav djeteta, govorimo o posebno razdvojenom proteinu.

Vitaminsko-mineralni kompleks zajedno s ribljim uljem pomaže normalnom razvoju, a nukleotidi pomažu u poboljšanju apsorpcije crijeva i stimuliraju sekretornu funkciju želuca.

Proteinska komponenta koja je hidrolizirana je slom velike molekule koju probavni sustav ne može obraditi u peptide - manje čestice. U gotovom obliku ovi proizvodi imaju masu koja ne dopušta alergijske manifestacije i bolje se apsorbira.

Terapijski učinak konzumiranja ove smjese postiže se izostankom kontakta s alergenom i njegovom stalnom uporabom. Tada se uništavaju antitijela na protein, a nova se ne pojavljuju. U mješavini se nalaze masti u obliku biljnih ulja, koje su vrlo korisne za dijete. Oni su daleko od toga da budu prisutni u svim smjesama, u alergiji Nutrilon Pepti postoje i pomažu u formiranju živčanog sustava djeteta i jačaju njegovu viziju.

Upute za pripremu smjese "Nutrilon" za alergije

Ova dječja hrana se priprema na ovaj način:

  • sipati kuhanu i ohlađenu vodu u steriliziranu bocu (preporučena temperatura je 40 stupnjeva);
  • dodajte potrebnu količinu smjese u mjerne žlice, ovisno o dobi djeteta;
  • Zatvorite bocu i dobro protresite dok se prašak ne otopi.
  • Gotova hrana treba imati temperaturu od oko 37 stupnjeva. Pripremite ga po 3 mjerne žlice na 90 ml vode na 100 ml gotovog proizvoda.

Posuda s mješavinom u otvorenom obliku mora biti čvrsto zatvorena poklopcem i pohranjena na hladnom i suhom mjestu, to ne bi trebalo raditi u hladnjaku. Nakon otvaranja čuva se najviše 3 tjedna.

Pregledi mnogih roditelja ukazuju da je za djecu s alergijama "Nutrilon Pepti" odlična opcija koja ne uzrokuje nikakve manifestacije i ima pristupačnu cijenu (oko 900 rubalja po paketu).

Zapamtite da je to strogo zabranjeno:

  • nakon skladištenja koristiti gotovu hranu, ona se daje djetetu odmah nakon pripreme;
  • daju ostatke produkta na sljedećem punjenju;
  • podgrijavanje u mikrovalnoj pećnici;
  • dodajte nešto drugo u smjesu ili ne pripremite prema uputama;

Analogi hipoalergenske smjese

Naravno, i ova marka smjese možda neće biti prikladna za dijete. Između ostalih hipoalergenih smjesa može se nazvati:

Uzroci alergije na smjesu i kako utvrditi je li prikladna za dijete

Govoreći posebno o alergijama na mješavinu "Nutrilon Pepti", onda je to vrlo rijetko, ali ovaj fenomen ne može biti isključen. Razlog tome može biti prisutnost biljnih ulja u sastavu. Sigurno ćete otkriti uzrok alergije kod djeteta kada koristite ovu ili onu smjesu, potrebno je pokazati liječniku i položiti testove.

Kako možete odrediti je li odabrana smjesa prikladna za vaše dijete? Otkrijmo:

  • dijete za vrijeme hranjenja i nakon što ne pati od povećanog stvaranja plina;
  • dobivanje na težini prema dobi;
  • dobro spava i nije nevaljao dok je budan;
  • stolica ima normalnu konzistenciju i frekvenciju.

Što bi trebalo upozoriti i kada voditi liječnika

Ako djetetova odabrana smjesa nije prikladna za dijete, ona se može odrediti njezinim stanjem i ponašanjem. Ovdje su samo neki znakovi da roditelji bolje razumiju svoju odabranu prehranu:

  • crvenilo i osip pojavljuju se na tijelu, raspršeni po cijelom tijelu;
  • beba je razdražljiva i letargična;
  • loše spava;
  • pati od grčeva i tjeskobe;
  • ne dobivanje na težini prema dobi;
  • stolica sadrži neprobavljena vlakna i neugodno miriše.

Naravno, ovi simptomi ne ukazuju uvijek na to da mješavina nije prikladna za bebu, ali je bolje konzultirati se sa specijalistom. Svakako mu pokažite dijete s ovim simptomima:

  • česti plač;
  • kolike i prešanje nogu;
  • česte stolice s vodenastom ili pjenušavom teksturom i neugodnim mirisom;
  • nestabilnost stolice;
  • česta konstipacija i proljev;
  • povraćanje ili obilna regurgitacija;
  • osip na koži.

"Nutrilon Pepti Allergy": pregled mame

A sada ćemo otkriti što pišu o ovom proizvodu mama, koja ga je dala svojoj djeci.

Moje je mlijeko nestalo kad je dijete bilo staro tri mjeseca, a ja nisam mogao obnoviti dojenje. Morao sam izvršiti odabir smjese i suočio sam se s činjenicom da dijete ne podnosi kravlje mlijeko. Prošli smo testove i vidjeli potrebu za hipoalergenskom prehranom. Savjetovali su nas "Nutrilon Pepti". Ima specifičan okus, ali dijete jede, problemi sa stolicom su nestali i osip je prestao.

Dojila sam bebu do 4 mjeseca, ali onda su se na njegovoj koži počele pojavljivati ​​čudne iritacije. Već sam bio na dijeti, prošao sam testove, ali ništa nije pomoglo, morao sam prenijeti dijete na umjetno hranjenje. Pokušali su različite hipoalergijske mješavine, čak i one od kozjeg ili sojinog mlijeka, ali ništa nije pomoglo. Preporučili smo "Nutrilon Pepti". Unatoč čudnom okusu, dijete ga je počelo jesti i vremenom su svi osipi i osipi na tijelu djeteta nestali.

Moje dijete pati od dijateze, a liječnik nam je propisao da koristimo ovu vrstu "Nutrilona" i liječimo kožni osip Bepantenom i La-Crew mastom. Zahvaljujući uporabi smjese, dijete je postalo mirnije, crvenilo na koži je smanjeno. Naravno, postoji vrlo velika potrošnja proizvoda, mi ga izmjenjujemo s drugim, više proračuna. Dijete je puno bolje.

Iznimno je teško izabrati novorođenče ako ima netoleranciju na mlijeko ili neke komponente prilagođene prehrane. Zato proizvođači razvijaju posebne proizvode koji vam omogućuju asimilaciju hranjivih tvari za potpuni rast i razvoj sve djece bez iznimke. To uključuje "Nutrilon Pepti".

Mliječna formula za djecu Nutrilon Pepti Alergija: recenzije

Prehrana djeteta prve godine života je veliki doprinos njegovom razvoju i zdravlju. Prema istraživanjima, svakih 5 beba su alergične na protein krava. U slučaju alergijske reakcije ili nemogućnosti dojenja, postavlja se pitanje pravilnog odabira formule za suho mlijeko. Najbolje je da se odlučite za hipoalergeni proizvod.

Vrste specijalnih mješavina tvrtke Nutrilon:

  1. Alergija Nutrilon Pepti - mješavina koja se priprema i preporučuje djeci s blagom ili umjerenom intolerancijom na goveđi protein. Sadržaj laktoze je smanjen na 55%. Preporučena starost za hranjenje ove smjese je 0-12 mjeseci. Proizvođač tvrdi da se smjesa lako probavlja.
  2. Nutrilon Pepti gastro - mješavina koja se preporučuje djeci koja imaju problema s apsorpcijom hrane u crijevima.

Linija specijalnih smjesa tvrtke Nutrilon zastupljena je i mješavinama: Nutrilon Lactose Free, Antireflux, Soy, Amino itd.

Hrana za dojenčad Nutrilon Pepti Alergija

Ova mješavina razvijena je na temelju preporuka Svjetske zdravstvene organizacije i niza njezinih studija, posebno za djecu s alergijama. Posebnost Nutrilon Peptija je maksimalna blizina majčinog mlijeka, duboko probavljivog serumskog proteina bogatog aminokiselinama. Jedinstveni sastav smjese također uključuje prebiotike, elemente mineralnih tvari, veliku količinu vitamina, riblje ulje.

Preporuča se hraniti dijete ovom smjesom ako:

  • Operirana je na želucu ili crijevima.
  • Postoje patologije apsorpcije masti.
  • Ako dijete ima sindrom kratkog crijeva.
  • Uz upalu crijeva (cistična fibroza).
  • Ako dijete pati od alergija na hranu, uključujući netoleranciju na laktozu.
  • Ako se beba rodi prerano (prematuritet).
  • U prisutnosti problema probavnog trakta.

Recenzije na službenim stranicama proizvođača Nutrilon su uvijek samo pozitivne, te stoga ne potiču puno povjerenja. Kako bi saznali istinita mišljenja roditelja čija su djeca već pokušala tu mješavinu za pisanje ovog članka, prikupljen je jedinstveni materijal iz svih postojećih recenzija korisnika iz nezavisnih izvora i analiziran za slučajnosti. One koje se najčešće pojavljuju će biti prikazane u nastavku. Razmotrite ih detaljnije.

Prednosti Alergija Nutrilon Pepti: (mišljenja potrošača)

  • Pomaže kod atopijskog dermatitisa.
  • Pogodno za djecu s alergijama.
  • Smjesa je dobro razrijeđena bez stvaranja grudica. Brzo topljiv u vodi.
  • Praktično pakiranje u obliku limenke, tu je i mjerna žlica.
  • Ima gorak okus.
  • Neki kupci su primijetili da vjeruju ovom proizvođaču, a na pakiranju daju vrlo detaljne informacije o njihovom proizvodu.
  • Većina roditelja primjećuje da je smjesa, ako nije izliječena alergija, tada barem potisnuta, nakon čega je došlo do remisije.
  • Smjesa je vrlo hranjiva, dijete je jede.
  • Pogodno za kuhanje kaše na njemu.

Protiv Alergije Nutrilon Pepti: (recenzije potrošača)

  • Ova smjesa ima neugodan neobičan miris (daje riblje ulje)
  • Jesti je vrlo skupo. Cijena (od 900 rubalja) Staklenke (400 grama) traje tri dana.
  • To je vrlo teško naći u trgovinama, ako je došao gore, onda možete razmišljati o kupnji u obliku male veleprodaje.
  • Zelena stolica zastrašuje mnoge roditelje (ali to je normalno za takve mješavine, proizvođač upozorava na to).
  • Prva noć nakon jela može imati bol u trbuhu.
  • Na bočici smjese ostaje miris, morate se oprati posebnim alatima.
  • Proizvođač je stavio mjernu žlicu unutar ambalaže, što mnogi roditelji nisu smatrali vrlo pogodnim za prvo razrjeđivanje smjese.

Rezimirajući sve analizirane recenzije, vrijedno je napomenuti da je u 80% slučajeva koje su kupci opisali, smjesa dala pozitivan učinak. Mnogi roditelji primjećuju činjenicu da je Nutrilon Pepti Allergy (njegov sastav može se vidjeti na web-mjestu proizvođača) više terapijske prirode, te se stoga prije uvođenja u prehranu vašeg djeteta treba posavjetovati s pedijatrom.

Nutrilon Pepti Gastro: od onoga što pomaže, prednosti i mane lijeka

Za djecu sa sindromom apsorpcije hrane i intolerancijom crijeva razvijena je mješavina Nutrilon Pepti Gastro, čiji se sastav može naći na web-mjestu proizvođača. Proizvod je postavljen kao dijetetski i terapeutski zbog svog posebnog sastava, koji vam omogućuje da zasitite tijelo hranjivim tvarima putem visokokaloričnih triglicerida. Preporučuje se djeci s nedostatkom laktoze.

Proizvođač navodi da nakon upotrebe ove mješavine bebina stolica može postati zelena zbog svog sastava.

Prilikom odabira smjese, morate se usredotočiti ne samo na preporuke pedijatra, već i na preglede roditelja koji su ga već kupili. Na internetu veliki broj. Nakon dugog istraživanja, glavne prednosti i nedostaci Nutrilon Pepti Gastro smjese su sistematizirani na sljedeći način.

Prednosti Nutrilon Pepti Gastro: (recenzije potrošača)

  • Hranjenje bebe ovom mješavinom donosi rezultate već tijekom prvog tjedna. Normalizirana je mikroflora, poboljšane su analize.
  • Smjesa je prikladna za upotrebu od rođenja.
  • Na njemu je moguće kuhati kašu, kao i na običnom suhom mlijeku.
  • Smjesa Nutrilon Pepti Gastro smanjuje pojavu alergija, u većini slučajeva smanjuje je na "ne"
  • Nije gorak kao njegovi konkurenti (Frisopep AU), dijete se na kraju navikne.
  • Spasenje s vrlo strogom prehranom djece koja već jedu komplementarnu hranu. U toj smjesi možete ispeći palačinke bez dodavanja jaja. Ova prednost je pravi spas za teške alergije.
  • Kada uzgoj ne tvori kvržice.
  • Praktično pakiranje u obliku glačala.

Protiv Nutrilon Pepti Gastro: (recenzije potrošača)

  • Okus. Po mišljenju velikog broja majki čija su djeca isprobala ovu mješavinu - u okusu i mirisu ostavlja mnogo toga za željenim.
  • Smjesa je vrlo skupa. Cijena za staklenku od 450 grama počinje od 850 rubalja. U nekim je recenzijama iznosila 1000 rubalja za banku istog volumena. Uz dugotrajno korištenje, izlazi vrlo skupo. Jedna posuda traje u prosjeku tri dana.
  • S ovom mješavinom teško je prenijeti dijete na normalnu. U nekim pregledima uočeno je da gastroenterolog (i, u većini slučajeva, upravo on propisuje tretman ovom smjesom) preporučuje višestupanjske prijelaze u jednostavniju smjesu. U ovoj fazi mnogi ljudi imaju poteškoća, jer je krhki gastrointestinalni trakt djeteta akutno osjetljiv na promjenu smjese, a počinju tipični problemi u obliku kolike, čudne stolice ili njezine odsutnosti. Stoga je najbolje to učiniti strogo pod liječničkim nadzorom, počevši s 10 grama mješavine dnevno.
  • Uvodi se vrlo sporo, tako da se tijelo može naviknuti na to. Tečaj traje najmanje tri mjeseca.
  • Za neku djecu ova smjesa uopće nije prikladna, uzrokujući još veće alergije i negativne reakcije u tijelu.
  • Smjesu je teško pronaći u trgovinama. Mnoge su recenzije opisivale poteškoće pronalaženja Nutrilon Pepti Gastro. Jedino spasenje, po mišljenju kupaca, može se smatrati online kupovinom. Međutim, ne postoji uvijek mješavina. Stoga se najviše preporučuje da se kupi u velikim količinama odjednom, kako bi se izbjegli daljnji problemi s pretraživanjem.

Sumirajući sva mišljenja, može se zaključiti da je reakcija svakog organizma na smjesu Nutrilon Pepti Gastro potpuno drugačija. Jedan pomaže od prvih dana uporabe, dok drugi uzrokuju reakciju. Pozitivne povratne informacije o ovoj smjesi su mnogo više.

U zaključku, treba reći da pravovremena pomoć djetetovom tijelu u borbi protiv alergija na hranu, uključujući nedostatak laktoze, povećava šanse da se njezine manifestacije mogu izbjeći u budućnosti. Mnoga njezina djeca jednostavno "prerastu". Srećom, u suvremenom svijetu ima dosta smjesa koje nisu samo hranjive, nego i ljekovite. Izbor je uvijek za roditelje. Jedna stvar je sigurno - za odabir, unesite, promijenite smjesu treba biti pod nadzorom liječnika i na preporuku liječnika - gastroenterologa, pažljivo promatrajući reakciju djetetova tijela. Kompetentna stručna pomoć u ovom pitanju jamči sigurnost i smanjuje rizik od negativnih posljedica.

Za Više Informacija O Vrstama Alergija