Glavni Analize

Prevalin sprej: mišljenja, upute

dok ste trudni - lijekovi su mogući, ali ne i od alergija. Ne prihvaćajte ništa drugo, a ovaj sprej je jedino što je dopušteno. ali radi na načelu upozorenja. to jest, koristiti prije izlaska i nijedna breza nije strašna za vas. neće dopustiti da alergeni uđu u tijelo., dobro, dok će vam biti dojenje (osobito u prvih 6 mjeseci, nema alergija lijekova (osim ovog spreja) je nemoguće - to je vrlo opasno) brinuti o sebi. i onda još uvijek možete ispustiti "Zyrtec" (oni lokaliziraju napad izravno) - sada ih čuvam... (ali tek nakon što dijete ima najmanje 6 mjeseci ako dojite)

Pa, ja ću ga kupiti... Na internetu piše da je za cijenu to negdje do 400r. Istina? Našao sam i Nazanex i Nazaval sprejeve, također i alergije, a čini se da je s B. moguće! Ali ja sam se upustio u Prevalin, jer je to i gel... Pokušat ću... Lakše je podnijeti cvjetanje breze, au kolovozu može biti normalno, lakše je.

Da, nešto ovako, kupio sam ga - malo više od 400 r

Prevalin sprej za alergiju: upute, osvrti

medicinski priručnik

Pregledi alergija

Recenzije o lijekovima

: Na ovoj stranici možete ostaviti recenziju o PREVALINU. Na stranici se također navodi trenutna cijena za PREVALIN i upute za uporabu. Ne zaboravite da se prije uporabe bilo kakvih lijekova uvijek savjetujte sa svojim liječnikom.

Analogi PREVALIN

AQUALORE L-CETE GOVORNA HYAL HYPER DOLFIN WIX AKTIVNA BALM AMERON EDEM ERESPAL TONZILGON N VIBROCIL NOBIN BABY MILISTAN CLARITIN LORDES GRIPPHERON

Pitanja i odgovori

Kako brzo izliječiti prehladu kod djeteta? Mogu li se cijepiti protiv krpeljnog encefalitisa s prehladom? Xymelin je propisan za djecu?

Aqua Maris rinitis u beba - izvrstan lijek za bale Sinupret protiv rinitisa - još jedan biljni lijek s nedokazanom učinkovitošću Alergija na jesen: uzroci i preventivne mjere Ova tehnika će loviti hladnoću 2 dana Udisanje: kada i kako ga pravilno izvršiti? Kako se riješiti nosne kongestije tijekom noći? Izlučiv nos u djetetu, što učiniti?

Članci o "Hladnom"

Delfin - zaštita od prehlade i antritisa Alergijski rinitis: kako ukloniti kongestiju nosa? Curi nos u djece, prehlade, bronhitis je jesen... Je li to neizbježno? Strategija za poraz curenja iz nosa Steroidi liječe alergijski curenje iz nosa Dugoročni unos vitamina E smanjuje učestalost prehlade Kako izliječiti curenje iz nosa? Djeca osjećaju vrtoglavicu zbog prehlade i prehlade, a lijek za hladnoću uzrokuje gubitak mirisa, što treba učiniti kako bi se spriječilo da prehlada kvari odmor

Priručnik o bolestima

Curenje nosa (Rhinitis) Curenje iz nosa

Cijena je PREVALIN

Elina 1. ožujka 2017

Nazaval plus također stvara prepreku. Ali to je manje toksično. Postoji u sastavu pulpe i divljeg češnjaka i sve.

Anna 8. listopada 2015

Samo mi alergodil pomaže, Prevalini je pokušao - nije se uklopio..

Pavel 14. rujna 2015

O češnjak, nemojte pretjerivati, tako da ne spali sluz. Samo ubacite nokat, a onda kiham, krema za bebe na licu i oko očiju, koliko god bilo čudno za mene, pušenje smanjuje osjetljivost bronha, iako liječnici vrište i prestaju vikati Možda će netko pomoći!

Pavel 11. rujna 2015

Primijetili ste kada ste manje nervozni, a zatim manje reakcije na alergene.

Gost 26. travnja 2016. t

Najmanja iritacija - kihanje, rješavanje srodnih problema - nazalna kongestija.

Dakle, volite sebe i držite u rukama)))

Pavel 11. rujna 2015

Ako udari u bronhije, onda trebate duboko udisati kroz džepni inolator za nos s mentolom i eukaliptusom.

Pavel 11. rujna 2015

A od anti-histamina Rupafin je sve pokušao.

Pavel 11. rujna 2015

Vazelin + naribani češnjak + japanski filteri za nos.

Gost 5. rujna 2015

nema učinka, nema amnestije s ambrozijom, strašna stvar, nos kao što je položen, i nastavlja se, samo slabi miris mente, pa nastavljam kao budala hodati s otvorenim ustima, hvatajući zrak 500 rubalja.

Sasha 4. rujna 2015

Dakle, ovo nije lijek. To je alat koji blokira sluznicu nosa. i alergeni ne mogu fizički prodrijeti. kao takva nevidljiva plinska maska)

Gost 19. kolovoza 2015

Reci mi molim te, Prevaline je kumulativno, tko zna?

Adekvatna osoba 29. srpnja 2015

Lolshto? Je li to uopće lijek? Za one koji nemaju pametne riječi, prevodim sastav ovog divnog spreja: - glina - 2 stabilizatora konzistencije - 2 sredstva za držanje vode - 2 eterična ulja - voda

Sasha 4. rujna 2015

Ne, to je samo alat koji fizički stvara barijeru protiv alergena.

Gost 26. lipnja 2015

10 godina patim od alergija, prevalencija postaje sve gora. više nosa je položeno i ne diše. Bezpolezen. i cestama.

Oksana 10. kolovoza 2015

Već drugu godinu koristim Nasonex. Vrlo učinkovit lijek. Skupo, ali pomaže samo.

Gost 28. srpnja 2015

i što štedite

Sasha 4. rujna 2015

od normalnog Avamysa

Imam dvije sezone na mainstreamu i odgovoran sam potrošač. Koristim prije alergijske zone, kako je preporučeno. Ali moja majka je alergična s iskustvom i ona već sjedi na ozbiljnijim stvarima. Ukratko, dao sam joj uzorak - i radio je potpuno za tri dana. To jest, oči su joj već bile izbrojane, nos joj je tekao poput potoka, tako da je već bilo malo lijevo od sluznice. No, iz prevalina postaje lakše doći do oštre oštrice. Preporučujem.

Gost 28. svibnja 2015

Ne razumijem nešto, kažu da je sprej Prevalin prirodni lijek. Od cjelokupnog sastava, jedino što je prirodno je sezamovo ulje, ulje mente i voda. I sve ostalo, od gume do bentonita, također je prirodno ili što? I recite mi, molim vas, hoću li pomoći ako sam alergičan na određenu osobu s iskustvom od 10 godina? Imam sezonsku alergiju na dagnje topole. Trpim otprilike mjesec dana, samo je topola izblijedila i dlake su nestale, sve je u redu. Pitam jer sam probao mnogo različitih lijekova, a neke uopće nisam pomogao. A cijena Prevalina je dovoljno velika za eksperimentiranje.

Oksana Serdyuk 20. lipnja 2015

Pomaže mom suprugu od alergijskog renitisa do prevalina. Suprug je vrlo zahtjevan za drogu, u nevjerici. Alergija trpi oko 12 godina. Prevalin mu se svidio jer je sastav vrlo dobar i ne apsorbira se u krv.

Larisa Viktorovna 24. svibnja 2015

Izabrao sam antialergijski lijek za mamu, ostarila je. Alergija na kućne cvijeće. Ne želi ih kategorički odbaciti. Hoće li to pomoći u ovom slučaju, prevalin ili treba prisiliti sobne biljke još povući iz stana.

Adekvatna osoba 29. srpnja 2015

Najbolji način liječenja alergija je uklanjanje alergena. Sve ostalo je privremeno i nepouzdano

Galina 23. kolovoza 2015

I imam reakciju na duhanski dim (((A sve oko sebe je pušenje i pušenje ((((Kako ukloniti ovaj alergen?

Natalya 17. kolovoza 2015

To me razbjesni kad mi ljudi koji ne znaju kažu da isključim alergen, sada, ako bi bilo tako jednostavno. Nitko to ne bi imao.

Elena 9. rujna 2015

Kao što su liječnici rekli, ne mogu odrediti koje specifične alergije imam, što se događa svakih nekoliko godina, a sada opet patim, lijekovi ne pomažu, štede narodne lijekove, ali ono što je zanimljivo je da svaki put stari ne radi.

Olga 15. svibnja 2015

Dobro došli! Imam sina od 4 godine, još uvijek sam bio malo napuhan. Otišli smo kod alergologa, rekao je flush fizioterapija. Ove godine ista situacija.. Ja osobno prihvaćam prevaline, ali on je još uvijek rano za njega. Možda postoje neke druge dječje barijere lijekova lokalne akcije, tako da su sigurne?

Oleg 13. svibnja 2015

Dobro došli! Imam 35 godina, liječnik mi je prepisao prevalin za ublažavanje alergijske reakcije na prašinu. Bio sam jako zadovoljan, ali nije jasno, ako odustanem od liječenja, hoće li se alergija vratiti?

Maxim 30. travnja 2015

Također sam vrlo zadovoljan s Prevalinom. Alergičan sam na topole. Čim počne cvjetati, sve je nemoguće normalno živjeti. Na našem području, gdje živim, toliko ih je zasadilo, stoje 30 metara visoko. Sve leti kroz prozore ili diše, ništa nije nemoguće. Odmah počinjem cepati, curi nos, prekriven crvenim pjegama. Prije sam uzimala antialergijske pilule, ali mi praktički nisu pomogli. Kupio sam Prevalin - sve se stabiliziralo odmah. Savjetujem onima koji nisu pomogli ovim kapljicama da pažljivo pročitaju upute za uporabu. Možda ih ne pohranite ispravno. Znam da kapi posebno, kao ni jedan drugi lijek, dobro, injekcije također trebaju biti pravilno pohranjene.

Danil 10. kolovoza 2014

Oksana 30. lipnja 2014

To puno pomaže. Tijekom trudnoće, pravo spasenje

Valentine 30. travnja 2014

Još jedna obmana! 340 rubalja iz mirovine.

Anatolij Leonidovič 20. lipnja 2015

Imam 54 godine. Cijeli moj život pate od alergija. Želim da svatko savjetuje divnu stvar od alergija - Prevalin. Pomaže mi vrlo dobro, bez toga čak ni kod antihistaminika nije bilo jako. A sada se dobro osjećam.

Alex 29. travnja 2014

Potpuno besmislica uopće ne piše ako malo polijalnog alergena još više učvrsti.

Oksana 2. travnja 2014

Kupio sam svoju kćer na preporuku ljekarnika - do sada ne mogu reći ništa loše, čini se da pomaže

Antonina 16. listopada 2013

Samo me spašava, pogotovo u proljeće i ljeto, kada sve cvjeta, a na tabletama je stalno i teško, ali je prirodno i bezopasno, pomaže vrlo dobro, glavno je koristiti ga na vrijeme (prije izlaska, na primjer, da alergen nije imao vremena ući u tijelo).

Gennady 27. svibnja 2013

Već drugu godinu koristim prevalin. Čim cvjeta, postajem prekriven crvenim pjegama i počinjem smrknuti. Prevalin mi jako pomaže noću, jer ponekad se počnem gušiti. Općenito, alergijski rinitis se ne liječi, možete malo poboljšati stanje, ali ne i izliječiti...

14. kolovoza 2012, 22:45

* Djevojke ne mogu dijeliti

. Alergičan sam i nakon poroda imam strašno pogoršanje

... pa, to je samo da nema više sila... crvenih očiju, svrbeža, mučenja, hladnoće i kihanja 10 puta za redom - samo za... evo.

(ispričavam se zbog svog “francuskog”)... a najgora stvar je cvjetanje pelina, od kojeg mi se sluzokože nadimaju tako da jednostavno ne mogu disati... iu tom slučaju moram samo uzeti lijek i kupiti mješavinu za moju kćer

preturao po cijelom internetu u potrazi za spasenjem... ali naišao je samo na to da je dojenje kontraindicirano

... sve droge - za dijete "otrov"...

i ovdje je. Danas je našao svoje spasenje - "PREVALIN" - MOGUĆE JE ZA TRUDNOĆU I ODVODNJU. Spašen sam :)))

Upute za uporabu Prevalin

Prevalin - sprej za sprej za nos, koji pomaže ublažiti stanje kod alergijskog rinitisa.

SADRŽAJ (kliknite gumb na desnoj strani):

Indikacije za uporabu

Upotrijebite lijek u pitanju može biti kao profilaktički - čak i prije trenutka kada je alergen došao na nosnu sluznicu.

To je moguće uz sezonske alergije (peludna groznica) na cvjetanje određenih biljaka.

Ako je alergijska reakcija već počela i "na licu" sve znakove alergijskog rinitisa, onda je i upotreba Prevalina vrlo poželjna - to će "zaustaviti" promociju alergija u cijelom tijelu.

U slučaju ekstenzivnih alergija, kod kihanja, kašljanja i pretjeranog suzenja i svrab s osipom na koži, Provalin se može koristiti s drugim antihistaminskim lijekovima - njihova kompatibilnost je dobra.

Načelo djelovanja

Prevalin se može sigurno nazvati jedinstvenim lijekom: to je posebna mješavina ulja koja zajedno s emulgatorima pretvara tekućinu u gel.

To je - u vrijeme uporabe ovaj lijek je tekućina, ali čim se dobiva na sluznicu nosnih prolaza postaje gel.

Budući da alergeni pretežno ulaze u nosnu sluznicu i šire se od tamo do tijela, Previn gel je idealna obrana: ona postaje barijera koja nježno prekriva sluznicu i sprječava prodor alergena u tijelo, uklanja postojeće znakove alergijskog rinitisa i potiče uklanjanje alergena iz tijela.

Sastav lijeka

Prevalin se pozicionira kao prirodna tvar čiji sastav ne uključuje kemijske komponente.

Sastojci u pripremi:

  • glicerol stearat;
  • kalijev dihidrofosfat;
  • bentonit;
  • glicerol;
  • sezamovo ulje;
  • ulje ksantana;
  • ulje paprene metvice;
  • voda.

PAŽNJA PLATITI: nijedna komponenta nije inertna i toksična, stoga je uporaba razmatranog lijeka dopuštena za sve kategorije pacijenata, bez obzira na dob i opće zdravlje.

Obrazac za izdavanje

Prevalin se proizvodi od alergijskog rinitisa u obliku spreja - bočica je opremljena pipetom-raspršivačem, koji je točno raspodijeljen lijek na sluznicu nosnih prolaza.

Za djecu od 6 do 12 godina proizveden je poseban lijek Prevalin Kigc.

Način djelovanja

Prevalin nema trenutnu akciju - ona djeluje u tri faze:

  1. Prvo, gel zahvaća nosnu sluznicu i sprječava prodiranje alergena u nos - stvara barijeru.
  2. Tada započinje Prevalinova akcija s ciljem "guranja" alergena već na sluznici.
  3. "Zaustavlja" i zaustavlja prodiranje postojećih alergena na nosnoj sluznici u krvotok i širi ih po cijelom tijelu.

Načini primjene i doziranje

Prevalin sprej za nos upotrebljava se isključivo za uklanjanje nazalnih prolaza - ako već imate alergijski rinitis, zatim mehanički ispustite nos iz sluzi (ispušeći ga) ili isperite slabom slanom otopinom: gel bi trebao pokriti sluznicu i tek tada će rezultat biti.

POPULARNI ČITATELJI

Dnevno možete koristiti Prevalin 2-3 puta, čineći 1 injekciju u svakom nosnom prolazu.

Obratite pažnju: nije potrebno povećavati broj injekcija - neće pomoći u potpunoj pokrivanju sluznice i neće dati nikakvo poboljšanje.

Jedna doza injekcije namijenjena je 6-satnom djelovanju.

kontraindikacije

Postoje samo dvije kategorije bolesnika s alergijskim rinitisom koji mogu biti kontraindicirani primjenom Prevalina:

  • dječja dob do 6 godina;
  • preosjetljivost i / ili individualna netolerancija na sastojke koji čine alat.

U svim drugim slučajevima, čak i dok nosite dijete i dojite, možete sigurno koristiti dotičnu drogu - to neće uzrokovati štetu.

Nuspojave

Unatoč prirodnom sastavu i odsutnosti otrovnih tvari, mogu se pojaviti nuspojave kod primjene Prevalina:

  • u prvom satu nakon injekcije može doći do začepljenja nosa - to brzo prolazi, a uz naknadno korištenje potpuno nestaje;
  • ako se Prevalin sprej koristi istodobno s drugim nosnim sredstvima, učinak možda neće biti uopće, ako ne slijedite određenu shemu: prvo morate nanijeti bilo koji drugi alat, a nakon 15-20 minuta Previn.

Obratite pažnju: ako se stanje nakon primjene Prevalina pogorša, pojavljuju se dodatni simptomi alergije na širenje, zatim treba prekinuti uporabu lijeka i omogućiti konzultacije s liječnikom, možda se pojavila individualna netolerancija na bilo koju komponentu ili cijeli spoj.

Kako pohraniti

Nije potrebno stvarati posebne uvjete za skladištenje Prevalina - dovoljno suho mjesto i sobnu temperaturu. Nakon otvaranja pakiranja možete koristiti sprej više od 90 dana.

Važno: pri niskim temperaturama skladištenja sprej može izgubiti sposobnost promjene tekućine u stanje gela.

Maria, 40 godina:

"Prevalin se koristi već nekoliko godina za redom, ali ja se ponašam točno prema uputama: počinjem s injekcijama prije nego što topolina dlaka (imam alergiju na nju) leti - drago mi je da nema simptoma grozničave groznice!"

Alexander Mironov, 58 godina:

"Bio sam alergičan 12 godina, što nisam pokušao - sve su to gluposti, to pomaže, ali samo na kratko vrijeme. Prevalin je donijela kćer - već sam imao punu hladnoću, a nakon tri dana korištenja pomogao mi je! Mogu disati ravno! "

Dmitry, 25 godina:

- U početku, Previn uopće nije pomagao - jednostavno je još više stavljao svoj nos i to je sve. To ga je jako nerviralo - na kraju, nada je bila da ću se riješiti alergija ili barem postati lakše!

I tek nakon 5 dana neprekidnog prijema dobio sam rezultat, bio je stvarno super. Sada se ne bojim baš ljeta - proteklih godina za mene je to bila noćna mora. "

Catherine, majka desetogodišnjeg Vlada:

“Moje dijete je gotovo alergično od rođenja. Naš liječnik je savjetovao Prevalina kao profilaksu - to je sjajno! Pomaže unaprijed u sprječavanju ljetne alergije na cvjetnice - nekad je to bila godišnja noćna mora i užas za nas. ”

Kostya, 36 godina:

"Nisam imao povjerenja, ali pokušao sam - rezultat je izvrstan!"

Daria, 27 godina:

- Pomaže. Istina, ne odmah - prvo sam stavio nos.

Kao što možete vidjeti, recenzije su uglavnom pozitivne. Dobivene su od stvarnih ljudi s alergijama. Stoga, ako ste razočarani u učinkovitosti prethodno korištenih lijekova za alergije, obratite pozornost na Previn.

Analogi lijeka

Prevalin, ako nije moguće kupiti ovaj lijek ili imate alergijsku reakciju na neke njegove komponente, možete ga sigurno zamijeniti analogom sličnog sastava:

Ali nemojte zaboraviti prave preporuke koje vam mogu dati samo alergologi nakon obavljanja kožnih testova i drugih potrebnih pregleda.

Prevalin - upute za uporabu, indikacije, cijena, analozi, mišljenja

Prevalin - upute za uporabu ove barijere lijeka, koja je dostupna u obliku spreja i kapi za nos, indikacije i kontraindikacije, analozi, cijena, sastav, osvrti - naša tema danas.

Dokazano je da provalin smanjuje simptome alergijskog rinitisa blokirajući alergene koji uzrokuju alergijsku reakciju.

Prevalin sprej za nos djeluje izravno na početak alergijske reakcije: na nosnu sluznicu.

"Prevalin" liječnici preporučuju ljudima koji pate od alergijskih reakcija na određene tvari. Ovaj alat ima sposobnost da spriječi početni stadij alergije, koji je u kontaktu s bilo kojim alergenom.

U pripremi Prevalin koristi posebnu tehnologiju - kombinaciju ulja i emulgatora, koji osiguravaju jedinstvenu osobinu pretvaranja gela u tekućinu, olakšavajući uporabu lijeka.

U kontaktu s nazalnom sluznicom, aktivni sastojak spreja vraća se u svoje izvorno stanje gela, koji tvori zaštitnu barijeru nepropusnu za alergene. Većina alergena ulazi u tijelo s zrakom kroz nos, pa je Prevalin idealna obrana od alergijskog rinitisa i peludne groznice.

Indikacije za primjenu Prevalina

Počnite primjenjivati ​​Provalin na prvom znaku alergijskog rinitisa, po mogućnosti prije završetka alergijske reakcije.

Za najbolje rezultate, koristite ovaj lijek profilaktički - prije kontakta s alergenima, kako biste spriječili njihovo unošenje u sluznicu nosa i razvoj simptoma alergije, kao što su kihanje, curenje iz nosa, kongestija nosa, svrbež očiju i suzne oči.

Ako se alergijska reakcija već u potpunosti manifestira, Previn se može koristiti u složenom liječenju u kombinaciji s drugim antialergijskim lijekovima kako bi se spriječilo daljnje prodiranje alergena u tijelo i pogoršanje alergijske reakcije.

Mehanizam djelovanja

Provalin djeluje izravno na mjestu gdje alergen izaziva alergijsku reakciju - na sluznicu nosa.

Prevalin radi u 3 etape:

  1. Na sluznici nosa gel formira nepropusnu za barijeru alergena, čiji sastavni dijelovi ne prodiru u krvotok.
  2. Prepreka sprječava prodor alergena i lansiranje alergijske reakcije.
  3. Uz pomoć prirodnih mehanizama alergeni se eliminiraju iz tijela.

Može li se Prevalin koristiti tijekom trudnoće i dojenja?

Antialergijski lijek Djelovanje Prevalin barijere je sigurno i može se koristiti tijekom trudnoće i dojenja.

Kako pravilno primijeniti prevalin

Intranazalni! 1-2 injekcije u svaki nosni prolaz, 2-3 puta dnevno (jedna doza osigurava zaštitu za 4-6 sati).

Djecu od 6-12 godina treba koristiti Prevalin Kids i to samo pod nadzorom odraslih osoba.

Upute za uporabu Prevalina

Prije svake uporabe potrebno je očistiti nos od sluzi.

1. korak.
Prije uporabe Prevalina bočicu snažno protresite najmanje 4 puta, držeći je uspravno.

2. korak.
Okrenite čep boce prema dolje i ponovno ga snažno protresite najmanje 4 puta.

Korak 3.
Skinite zaštitnu kapicu s boce.

4. korak.
Prije uporabe lijeka, provjerite sprej. Da biste to učinili, pritisnite bijeli aplikator 5-10 sekundi i zatim ga otpustite. Ponavljajte sve dok ne dobijete normalan sprej lijeka.

Korak 5.
Lagano nagnite glavu prema naprijed. Držite bocu ravno, umetnite aplikator u nosnicu i ubrizgajte. Učinite isto za drugu nosnicu.

Korak 6.
Savijte glavu natrag odmah nakon ubrizgavanja i redovito udahnite.

U prvom satu nakon injekcije možete osjetiti lagani osjećaj nazalne kongestije. To je privremena pojava koja brzo prolazi i konačno nestaje uz redovitu uporabu.

Ako nakon upotrebe lijeka osjetite tešku nelagodu, prekinite uporabu i posavjetujte se s liječnikom. Kada se istodobno koristi s drugim antihistaminskim nazalnim sprejima, Prevalin treba koristiti nakon takvih sprejeva tako da ne ometaju stvaranje neprobojne barijere.

Uvjeti skladištenja

Na suhom mjestu pri sobnoj temperaturi od 15 do 25 stupnjeva, ne zamrzavajte. Niže temperature štetno utječu na veličinu kapljica i kvalitetu mlaza. Otvorenu ambalažu treba koristiti u roku od 90 dana. Nemojte koristiti nakon isteka roka valjanosti. Čuvati izvan dohvata djece.

Sastav Prevalin

Bentonit, ksantan guma, glicerol stearat, kalijev hidrogen fosfat, kalijev dihidrofosfat, glicerin, sezamovo ulje, ulje metvice, voda.

20 ml, 140 doza - dovoljno za oko mjesec dana od prijema.

Sve komponente Prevalina su inertne i netoksične. Formula lijeka ne sadrži konzervanse, alkohol i kemijske arome. Stoga ne uzrokuje sustavne nuspojave. Osim toga, "Prevalin" ne može uzrokovati iritaciju površine sluznice u nosnoj šupljini.

Lijek ne uzrokuje pospanost i prikladan je za odrasle i djecu stariju od 12 godina. Prevalin nema poznatih interakcija s drugim lijekovima ili drugim oblicima doziranja za liječenje alergija.

Uporaba Prevalina ne utječe na učinkovitost antihistaminika.

Kontraindikacije prevalina

Samo individualna netolerancija na sastojke lijeka.

Recenzije za Prevalin

Odgovori na pacijente s alergijom na Prevalin - od oduševljenja i nedostatka simptoma do potpunog odbacivanja i sažaljenja zbog novca koji je bačen na vjetar.

Cijena prevalina

Analogi Prevalina

Postoje lijekovi načelo djelovanja i indikacije, koje su vrlo slične Prevalinu:

Multisimptomatski lijek za liječenje alergijskog rinitisa i peludne groznice;

Prikladno za alergije tijekom cijele godine. Olakšava iritaciju sluznice nosa i očiju uzrokovanu prašinom i kućnim kemikalijama;

Lijek za liječenje alergijskog rinitisa, prikladan za prevenciju bolesti;

Lijek za simptomatsko liječenje sezonskih alergija različitog podrijetla;

Vraća nosno disanje, liječi alergijski rinitis, polinozu;

Olakšava alergijske simptome: curenje iz nosa, nadraživanje sluznice, kašljanje i kihanje;

Tretira alergijskim rinitisom, urtikarijom, ublažava svrbež i iritaciju sluznice.

Dodatna pitanja o prevalinu

  • IMA LI PRIPREMA NEPOSREDNI UČINAK?

Sprej ima lokalni učinak i ne ulazi u krv, te stoga ne uzrokuje nuspojave (pospanost, poremećaj gastrointestinalnog trakta itd.);

Za dobnu skupinu od 5 do 13 godina postoji dječja serija lijeka, a za djecu mlađu od 5 godina Prevalin će imati kapi;

  • JE MOGUĆE KORISTITI SAVRŠENIM LJUDIMA?

Da, možete. Lijek je prikladan za svaku dobnu kategoriju;

  • KAKO JE SIGURNA KOMBINACIJA S DRUGIM ANTALERGIJSKIM PRIPRAVAMA?

Alat ima tiksotropnu formulu, zbog koje ne dolazi u kontakt s drugim nazalnim pripravcima. No, potrebno je koristiti Prevalin odmah nakon primjene drugih lijekova.

Prevalin - novi način uklanjanja alergija

Zašto je tako teško riješiti alergiju? Budući da je učinak većine postojećih lijekova usmjeren samo na uklanjanje simptoma alergija, a ne na otklanjanje uzroka.

Ali sada se pojavio novi lijek koji ne uklanja simptome, nego razloge alergijskog rinitisa!

Sprej Prevalin ima jedinstven mehanizam djelovanja i blokira unos alergena u zrak koji izazivaju alergijsku reakciju.

Pri prskanju u nos, prirodne komponente Prevalin spreja obavijaju nosnu sluznicu stvarajući vrlo nježnu zaštitnu barijeru na njoj koja hvata i neutralizira alergene (pelud, prašinu, životinjsku kosu itd.). Nema alergena - nema alergija!

Prevalin sprječava pojavu simptoma kao što su kongestija i svrbež u nosu, kihanje, curenje nosa. Važno je da Prevalin također sprječava simptome alergija u očima - svrbež u očima i suzenje, jer se ti simptomi razvijaju kada alergeni iz nosa uđu u nosni kanal. (većina ljudi pogrešno vjeruje da alergeni prodiru izravno u oči)

Prevalin čuva miris i slobodno disanje, nema nuspojava i kontraindikacija, pogodan je za odrasle i djecu od 6 godina, trudnice i dojilje, kao i sportaše (bez dopinga). Dakle, Prevalin je siguran koliko je učinkovit!

Vrlo je važno znati kada i kako primijeniti Prevalin.

KADA primijeniti Prevalin.
Prevalin se najučinkovitije primjenjuje prije kontakta s alergenom ili kod prvih znakova alergija (svrbež i nazalna kongestija, svrbež u očima). Što je ranije prihvaćen Pralin, to je njegova učinkovitost veća. Ako je slika alergija već potpuno ispražnjena (to jest, alergeni su već ušli u krvotok i započeli alergijsku reakciju), bolje je uzeti Provalin zajedno s antihistaminskim lijekovima. U tom slučaju, antihistamin bi trebao eliminirati alergijsku reakciju unutar tijela, a Previn će spriječiti ulazak novog dijela alergena u tijelo, a simptomi alergije će brzo nestati i neće se ponovno pojaviti.

Prevalin se uklanja iz nosa uz pomoć prirodnih mehanizama (rad cilijarnog epitela), pa je njegovo vrijeme djelovanja 4-6 sati, nakon čega se nanošenje mora ponoviti. Važno je razumjeti da se prilikom ispuhivanja također prikazuje i Previn, tako da se aplikacija mora odmah ponoviti.

KAKO KORISTITI PREVALIN.
Prevalin je tzv. Tiksotropna tekućina (naša patentirana tehnologija): ova tekućina lako prelazi u stanje gela i natrag. U bočici Prevalin je u stanju gela. Uz snažno trešenje, gel se pretvara u tekućinu koja se lako raspršuje u nos. Na sluznici nosa, tekućina se ponovno pretvara u gel koji čini zaštitnu barijeru. Iz toga slijedi da prije prskanja Prevalin bočicu treba snažno protresti 4-8 puta. Zatim prskajte 1-2 injekcije u svaki nosni prolaz, zatim nagnite glavu unatrag (također možete rotirati glavu) za bolju raspodjelu gela u nosnim prolazima.

  • bentonit (plava glina) - pruža barijeru
  • sezamovo ulje - antialergijska komponenta
  • ulje paprene metvice - komponenta vazokonstriktora
  • glicerin - sastojak za hidrataciju
  • pomoćna sredstva

Sve komponente su inertne i netoksične. Ne ulaze u krvotok, djeluju samo na sluznicu nosa. Stoga Prevalin nema nuspojava i kontraindikacija, a može ga koristiti svatko bez iznimke (osim za djecu mlađu od 6 godina zbog oblika oslobađanja spreja. Kapi se preporučuju djeci mlađoj od 6 godina). Za djecu od 6 do 12 godina preporuča se Prevalin Kids - isti sastav i svojstva, ali 2 puta manje količine lijeka prilikom prskanja).

Prevalin sprej: mišljenja, upute

Uputa za prskanje prevalinom

Uputa je priložena u obliku umetka u svakom pakiranju s Prevalinom kako bi se potrošač upoznao s antialergijskim svojstvima i mehanizmom djelovanja spreja prilikom kupnje lijeka.

Oblik, sastav, pakiranje

Sprej Prevalin je tekućina tiksotropne prirode, kada se u mirovanju njegova viskoznost povećava, a pod mehaničkim djelovanjem njegova konzistencija postaje sve fluidnija. Otpustite lijek u obliku spreja i kapi za nazalnu uporabu.

Tekućina lijeka začepljena je u bočicama koje sadrže do 150 doza lijeka. Bočice se pojedinačno pakiraju iz debelog papira.

Sastav lijeka je potpuno odsutan kemijskih komponenti, okusa sintetskog porijekla i alkohola. Sastojci pripravka su potrebni omjeri kambrijske gline, vode, peperminta i sezamovog ulja, kalijevog monofosfata, glicerina, kalijevih soli, stearinske kiseline, ksantana i bentonitne gline.

Rok i uvjeti skladištenja

Skladištenje lijeka Prevalin treba organizirati u područjima gdje nema vlage, a temperatura se održava od 16 do 24 stupnja. Niža temperatura zraka može utjecati na konzistenciju lijeka, što će pogoršati kvalitetu prskanja.

Otvoreno pakiranje se koristi tri mjeseca. Rok trajanja lijeka prije prvog otvaranja za pregled paketa.

Djeca sama koriste lijek je zabranjen.

farmakologija

Zbog izvornog sastava lijeka, sprej se pretvara u gel supstancu kada dođe u kontakt s nosnom sluznicom, sprječavajući daljnje prodiranje alergena u nosnu šupljinu.

Prevalin svojim učinkom smanjuje alergijske simptome prehlade i štiti od prodiranja iritacijskih faktora u tijelo kroz nosno disanje. To postaje moguće uz sudjelovanje ulja i emulgatora uključenih u pripravak, koji zahvaćaju nazalnu sluznicu, djeluju na stimulirajuće stimulanse, sprječavajući time simptome alergijskog rinitisa u obliku kihanja, svrbeža i iritacije sluznice.

Raspršite Prevalinove indikacije

Upotreba lijeka Prevalin preporuča se za provedbu preventivnih mjera, kao i dio kompleksne terapije polinoze i alergijskog rinitisa.

kontraindikacije

Kontraindikacije, kao takve, za primjenu lijeka Prevalin, praktički su odsutne, budući da učinak lijeka ne utječe na funkcionalnu aktivnost tijela, jer djeluje isključivo lokalno.

Međutim, za učinkovito korištenje spreja, postoje brojna pravila, koja se pridržavaju kojih će pacijent moći odabrati opciju liječenja za bilo koju dobnu kategoriju.

  • ne koristite lijek kada postoje sumnje na netoleranciju na njegove sastojke;
  • bebe mlađe od pet godina trebale bi koristiti Prevalin u obliku kapi;
  • u dobnoj kategoriji od 5 do 13 godina, dječji sprej Prevalin prikladniji je za djecu, gdje je koncentracija aktivne tvari nešto smanjena;
  • Sprej Prevalin normalnom formatu dopušteno je primati samo od 13 godina.

Upute za uporabu Prevalin

Lijek se primjenjuje intranazalno. U jednom trenutku proizvedu dvije injekcije u svaki nosni prolaz tri puta dnevno. Svaki sprej može zaštititi sluznicu nosa i očiju od alergijskih podražaja do sedam sati.

Tijek lijeka osigurava trajanje liječenja, koje će odrediti liječnik. Jasna granica trajanja lijeka nije.

Upute za uporabu Prevalina

  • Neposredno prije uporabe spreja potrebno je očistiti nos;
  • Bočicu snažno protresti prije injektiranja;
  • uklonite poklopac s bočice i napravite nekoliko pritisaka na prskalicu kako biste je provjerili;
  • nakon što je nagnuo glavu prema naprijed, potrebno je dvaput ubrizgati sredstvo u nosnu šupljinu i, bacanjem glave natrag, udisati kroz nos;

Lagana nazalna kongestija, koja može biti prisutna u početku, treba smatrati privremenom pojavom, koja ubrzo prolazi sama od sebe.

Prevalinpri trudnoće

Tijekom trudnoće i dojenja Prevalin nema čimbenika za odbijanje lijeka. Budući da Prevalin djeluje isključivo lokalno, bez ulaska u sistemsku cirkulaciju, može se smatrati sigurnim lijekom i za ranjivo žensko tijelo u razdoblju čekanja djeteta i nerođenog djeteta.

Prevalin za djecu

Za djecu se Prevalin smatra ne-ovisničkim i sigurnim od alergija. Njegova dječja verzija praktički se ne može razlikovati od lijeka za odrasle s iznimkom smanjene koncentracije aktivne tvari i manjeg aplikatora.

Nuspojave

Prevalin ne predstavlja opasnost za zdravlje spreja i praktički nema nuspojava tijekom uporabe. U usporedbi s nekim drugim antialergijskim lijekovima, Prevalin ne doprinosi pospanosti, ne uzrokuje iritantne učinke na nosnu sluznicu i ne utječe negativno na funkcionalnost tijela. Jedini neželjeni učinak na njegovu uporabu može biti individualna osjetljivost na sastavne dijelove.

Kod prve uporabe Prevalina može doći do blage nazalne kongestije, koja ne smeta pacijentu, međutim, ako se taj simptom ne povuče samostalno više od dva sata, lijek se ne smije koristiti.

predozirati

Nisu zabilježeni slučajevi predoziranja.

Dodatne upute

Djelotvornost lijeka Prevalin dokazano provodi niz medicinskih istraživanja. Sprej je jedinstveni alat za sprječavanje razvoja alergija u početnoj fazi. Komponente koje sačinjavaju lijek mogu uspješno neutralizirati ne samo alergijske simptome, već i njegove patogene, čiji je izvor različit.

Najbolja učinkovitost primjene lijeka zabilježena je tijekom preventivnih mjera prije razvoja glavnih simptoma bolesti. Prateći pravila korištenja spreja Prevalin se može nositi s razvojem bolesti gotovo prije njezina nastanka.

Prirodno u svom sastavu znači univerzalni lijek koji je siguran za uporabu od bilo koje kategorije pacijenata, bilo da se radi o djetetu, trudnici ili dojilji.

Prevalinski analozi

Danas su farmaceutske ustanove spremne ponuditi niz lijekova koji će, prema njihovim pokazateljima i principu djelovanja, biti slični Prevalinu.

Radi se o lijekovima

  • Milistan - koristi se u liječenju peludne groznice i sezonskog alergijskog rinitisa;
  • Delfin - liječi alergiju tijekom cijele godine, pomaže u smanjenju iritacije sluznice kod kućanskih kemikalija i prašine;
  • Quix - liječi alergijski rinitis i prikladan je za preventivne mjere;
  • Xymelin - lijek za simptomatsko liječenje sezonskih alergija;
  • Rint - služi za obnavljanje disanja kroz nos, liječenje polinoze, alergijskog rinitisa;
  • Vicks Active - uklanja simptome alergija u obliku kihanja, kašljanja i iritacije sluznice;
  • Levocytirizine - koristi se za liječenje alergijskog rinitisa, kao i za uklanjanje iritacije sluznice uz svrab.

Prevalin cijena

Cijena lijeka se kreće od 300 do 400 rubalja. Možete kupiti sprej u gotovo svim lancima ljekarni.

Prevalin recenzije

Recenzije o lijeku puno, međutim, priroda njihove prilično kontradiktorne. Neki pacijenti hvale lijek kao djelotvoran lijek za alergije, te je siguran u sastavu s mogućnošću korištenja za gotovo sve. Drugi, ne videći učinak aplikacije, govore o njegovoj beskorisnosti i žale zbog utrošenog novca.

Pokušajmo slušati obje strane, iako možete sami iznijeti svoje mišljenje o lijeku.

Lyudmila: Patim od alergijskog rinitisa sve dok se mogu sjetiti i povremeno se spasiti različitim sredstvima antihistaminskog djelovanja. Nedavno sam vidio oglas za novi lijek u obliku spreja koji se zove Prevalin. Odlučio sam pokušati, jer je moj prošlogodišnji lijek, koji mi je tako dobro pomogao, potpuno odbio raditi. Kupio sam bocu. Važno je napomenuti da je alat stvarno učinkovit. Moj curenje iz nosa je fiksirano nekoliko minuta nakon injekcije. Naravno, oglas je pomalo preuveličao čudotvornost droge, međutim, odlučio sam kupiti još jednu bocu u rezervi. Međutim, lijek koji je slabo reagirao na iritaciju koju sam osjećao na kosi mačke nije mi pomogla ovdje. Govoreći o nuspojavama, koje navodno ne postoje, mogu primijetiti da sam nakon uzimanja ljekovitog spreja imao blagi sedativni učinak. Ali općenito, lijek je dobar, vrlo sam ga ocijenio. I dalje ću ga koristiti, pogotovo jer je proizvođač izjavio da nema učinka navikavanja.

Alice: Više od deset godina patim od sezonskih alergija. Tijekom tog razdoblja, mnogi lijekovi kupljeni kako bi se nositi sa svojim simptomima. Osobito patim od nazalne kongestije. Tablete zapravo ne pomažu u eliminaciji, i bio sam jako sretan kad sam napokon dobio sprej Prevalin. Osim toga, važno je da je dopušteno uzimati trudnice, a ja očekujem dijete i problemi s izborom alergijskih lijekova postali su još akutniji. Međutim, alat je gotovo odmah donio razočaranje. Samo jednom sam osjetio olakšanje, ali već pri drugoj primjeni nije slijedio nikakav učinak: nos, kako je bio punjen, ostao je. Možda je netko dobio pomoć od ovog spreja, ali u mom slučaju ispostavilo se da je to rasipanje novca i uzaludna nada za pomoć. Šteta je.

Ulyana: Nedavno smo započeli globalnu obnovu u našem stanu. Prašina - užas. Na moje iznenađenje, otkrio sam da imam najstrašnije simptome alergije na ovu prašinu: kihnem, jednom za pedeset za redom, oči mi zalijevaju. Nije izdržao, bacio sve slučajeve i otrčao u najbližu ljekarnu. Praktično objašnjavajući problem ljekarniku, od kihanja, nije mogla prestati dobivati ​​savjet da bi prevarila Previna. Pokazalo se da je prskanje vrlo pogodno za korištenje, a ja sam ga poprskao u nos u ljekarni. Naposljetku, svijet oko nas ponovno je dobio normalne obrise. Doslovno od prve uporabe, simptomi alergije su nestali. Ovdje je alat. Nisam očekivao takav učinak, kupivši bocu spreja, otišao sam dovršiti posao koji sam počeo osjećati sigurno.

Za Više Informacija O Vrstama Alergija